Изберете страница

Седмичен хороскоп за 8 – 14 юли 2024 г.

юни 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

По-важни Астрологични събития за периода 8 – 14 юли.2024 г.

  • Понеделник, 8 юли 2024 г. Меркурий секстил Юпитер (Меркурий в Лъв и Юпитер в Близнаци)

  • Вторник, 9 юли 2024 г. Луната влиза в Дева

  • Четвъртък, 11 юли 2024 г. Венера навлиза в Лъв

  • Петък, 12 юли 2024 г. Луната навлиза във Везни

  • Събота, 13 юли 2024 г. Венера секстил Лилит ( Венера в Лъв и Лилит във Везни)

  • Неделя, 14 юли 2024 г. Луната навлиза в Скорпион

РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

В понеделник оптимизмът и творчеството процъфтяват, което го прави чудесно време за разработване на нови проекти. В средата на седмицата се съсредоточете върху организирането на ежедневните си задължения. Социалните и романтичните възможности блестят в четвъртък и петък. Уикендът насърчава дълбоките емоционални връзки и интроспекцията.

Подробен Седмичен Хороскоп за Овен

Телец (20 април – 20 май)

Енергията на понеделника подкрепя финансовото планиране и разрешаването на семейни проблеми. Средата на седмицата е идеална за занимания с творчески хобита. Социалният и професионалният чар достигат своя връх в четвъртък. Балансът и хармонията у дома се подчертават в петък. Уикендът носи трансформиращи прозрения и дълбоки емоционални размисли.

Подробен Седмичен Хороскоп за Телец

Близнаци (21 май – 20 юни)

Понеделник засилва комуникацията и ученето, което го прави идеален за създаване на контакти. Фокусирайте се върху дома и семейството в средата на седмицата. Социалните и романтичните ангажименти процъфтяват в четвъртък. Творческите проекти и забавните дейности са благоприятни в петък. Уикендът призовава към самоанализ и разбиране на по-дълбоките емоционални връзки.

Подробен Седмичен Хороскоп за Близнаци

РЕКЛАМА

Рак (21 юни – 22 юли)

Подреждането в понеделник стимулира финансовото планиране и съвместните начинания. В средата на седмицата се съсредоточете върху общуването и ученето. Четвъртък засилва вашия чар и привлекателност. Петък набляга на баланса в домашния живот. Уикендът носи емоционална интензивност и дълбоки лични размисли.

Подробен Седмичен Хороскоп за Рак

Лъв (23 юли – 22 август)

Понеделник дава тласък на личностното израстване и партньорствата. Средата на седмицата е идеална за организиране на финансите. Четвъртък подчертава вашия чар и социални ангажименти. Балансът и хармонията в общуването са от ключово значение в петък. Уикендът насърчава дълбоките емоционални връзки и интроспекцията.

Подробен Седмичен Хороскоп за Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

Понеделник подкрепя задълбоченото мислене и финансовото планиране. В средата на седмицата се фокусирайте върху грижата за себе си и личните цели. Четвъртък засилва чара ви и интроспекцията. Петък набляга на баланса във финансовите въпроси. Уикендът носи емоционална дълбочина и трансформиращи учебни преживявания.

Подробен Седмичен Хороскоп за Дева

РЕКЛАМА

Везни (23 септември – 22 октомври)

Понеделник засилва социалните взаимодействия и приятелствата. Средата на седмицата е идеална за интроспекция и грижа за себе си. Четвъртък подчертава вашия чар и социален живот. Балансът във взаимоотношенията ви е от ключово значение в петък. Уикендът носи емоционална интензивност и размисли за кариерата.

Подробен Седмичен Хороскоп за Везни

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Понеделник дава тласък на планирането на кариерата и на ежедневната рутина. В средата на седмицата се съсредоточете върху социалните връзки и груповите дейности. Четвъртък засилва обаянието ви в професионална среда. В петък се набляга на баланса и хармонията в кариерата ви. Уикендът насърчава дълбоките емоционални връзки и личностното израстване.

Подробен Седмичен Хороскоп за Скорпион

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Понеделник подкрепя изследването и ученето. В средата на седмицата се съсредоточете върху целите на кариерата и публичния имидж. В четвъртък се подчертава вашият чар в социалните среди. Балансът в интелектуалните занимания е от ключово значение в петък. Уикендът носи дълбок самоанализ и трансформиращи учебни преживявания.

Подробен Седмичен Хороскоп за Стрелец

РЕКЛАМА

Козирог (22 декември – 19 януари)

Понеделник стимулира задълбоченото мислене и финансовото планиране. В средата на седмицата се съсредоточете върху проучването и висшето образование. Четвъртък засилва чара и емоционалните ви връзки. Балансът в професионалния ви живот е от ключово значение в петък. Уикендът насърчава социалните контакти и дълбоките емоционални размисли.

Подробен Седмичен Хороскоп за Козирог

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Понеделник засилва партньорствата и социалните мрежи. Средата на седмицата е идеална за финансово планиране и интроспекция. Четвъртък подчертава обаянието ви във взаимоотношенията. Балансът в интелектуалните занимания е от ключово значение в петък. Уикендът носи емоционална интензивност и размисли за кариерата.

Подробен Седмичен Хороскоп за Водолей

Риби (19 февруари – 20 март)

Понеделник повишава продуктивността и планирането на кариерата. В средата на седмицата се съсредоточете върху взаимоотношенията и хармонията. Четвъртък засилва обаянието ви и ежедневните рутинни дейности. Балансът във финансовите въпроси е от ключово значение в петък. Уикендът насърчава проучванията и дълбокото личностно израстване.

Подробен Седмичен Хороскоп за Риби

РЕКЛАМА