Изберете страница

Седмичен Хороскоп за Близнаци за 31.12.2023 г. – 06.01.2024 г.

дек. 23, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

РЕКЛАМА

Тази седмица за Близнаците започва на 31 декември 2023 г. с двойно небесно събитие. Навлизането на Луната в Дева носи успокояващ фокус върху вашия четвърти дом на дома и семейството. Това е идеалното време да инвестирате енергия в домашния си живот, независимо дали чрез подобрения в дома или чрез подхранване на семейните отношения. В същия ден Слънцето в Козирог прави тригон с Лилит, като насочва вниманието към вашия осми дом на трансформацията и интимността. Тази конфигурация ви насърчава да изследвате по-дълбоки емоционални връзки и личностно израстване, което я превръща в мощно време за смислени разговори и себепознание.

С настъпването на новата година на 1 януари 2024 г. Венера в Стрелец образува предизвикателен квадрат със Сатурн в Риби. Този аспект оказва влияние върху седмия ви дом на партньорствата и десетия дом на кариерата, като може да създаде напрежение между личните ви взаимоотношения и професионалните ви задължения. Ключът през този период е ефективната комуникация и стремежът към баланс между тези области на живота ви.

Небесните промени продължават на 3 януари, когато Луната навлиза във Везни, насочвайки вниманието ви към петия дом на творчеството, романтиката и себеизразяването. Този транзит е ярък тласък на творческата ви страна, като ви насърчава да се занимавате с артистични начинания или романтични търсения. Това е идеалният период за изразяване на вашата игрива и любвеобилна природа.

РЕКЛАМА

На 4 януари Марс се премества в Козирог, зареждайки с енергия вашия осми дом на общите ресурси и дълбоките емоционални връзки. Този период е отличен за решаване на проблеми, свързани с финансови партньорства, или за предприемане на пътуване за емоционално изцеление. Динамичната енергия на Марс може да ви помогне да постигнете значителни успехи в тези области.

Навлизането на Луната в Скорпион на 5 януари премества фокуса към шестия ви дом на здравето и ежедневните задължения. Това е навременно напомняне да дадете приоритет на благосъстоянието си и да внесете ефективност и баланс в ежедневието си. Независимо дали става въпрос за приемане на нов здравен режим или за организиране на графика ви, този период подкрепя усилията ви за по-здравословен начин на живот.

В събота, на 6 януари Слънцето в Козирог прави квадрат с Хирон в Овен, като засяга вашия девети дом на висшето образование и философията, както и първия ви дом на Аз-а и идентичността. Този аспект може да ви предизвика да се изправите пред личните си страхове или несигурност и да се поучите от тях. Това е ценно време за самоанализ и израстване, което ви подтиква да приемете уроците, които се появяват през това време.

РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели