Изберете страница

Седмичен Хороскоп за Лъв за 31.12.2023 г. – 06.01.2024 г.

дек. 23, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

РЕКЛАМА

Лъвове, последната седмица на 2023 г. и зората на 2024 г. носят мозайка от космически влияния, които се преплитат в живота ви и засягат финансите, личното израстване и взаимоотношенията.

На 31 декември, когато Луната преминава в педантичната Дева, фокусът ви естествено се насочва към управлението на финансите. Това лунно движение, което е в центъра на вниманието на втория ви дом, ви подтиква да прецизирате бюджета и стратегиите си за харчене. Почти едновременно с това хармоничен тригон между Слънцето и Лилит окъпва шестия ви дом в укрепваща светлина. Този небесен танц ви подканва да разтърсите рутинните си занимания и да внесете свежа енергия в баланса между работата и личния живот.

Първият ден на новата година въвежда квадрат Венера-Сатурн – астрологичен кръстопът. Венера, планетата на любовта, в авантюристичния Стрелец, танцува във вашия пети дом на романтиката и творчеството, разпалвайки желания за любовни приключения и творческа изява. Въпреки това твърдата ръка на Сатурн в Риби, управляващ осмия ви дом, призовава за разумен подход към романтичните въпроси и общите ресурси. Ключово е да балансирате това деликатно взаимодействие между стремежа към радост и практическите съображения.

РЕКЛАМА

С настъпването на януари преминаването на Луната във Везни на 3-ти засилва комуникативния ви талант. Възползвайте се от този период, за да изразите мислите и чувствата си, особено в близките взаимоотношения. Луната във Везни, която осветява третия ви дом, подчертава силата на диалога и връзката.

Навлизането на Марс в Козирог на 4 януари влива доза жизненост в шестия ви дом. Този период е подходящ за поставяне на амбициозни здравни цели или за справяне с предизвикателни проекти с нова енергия. Работната ви етика е в своя пик, което прави времето идеално за дисциплинирани усилия и постигане на важни цели.

До 5 януари Луната се спуска в интроспективен Скорпион и насочва вниманието ви към дома. Тази лунна фаза, акцентираща върху вашия четвърти дом, ви приканва да се погрижите за домашния си живот и да задълбочите емоционалните си връзки. Това е време, в което да цените интимността и уюта на личното си убежище.

Седмицата завършва на 6 януари с квадрат между Слънцето и Хирон. Този аспект, хвърлящ светлина върху шестия и деветия ви дом, подтиква към по-задълбочено изследване на личните и професионалните стремежи. Това е възможност за изцеление и себепознание, която ви насърчава да съчетаете миналите преживявания с бъдещите си амбиции.

РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели