Изберете страница

Седмичен Хороскоп за Рак за 31.12.2023 г. – 06.01.2024 г.

дек. 23, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

РЕКЛАМА

Раци, през тази седмица ви очаква бурна небесна активност, която ще засегне различни аспекти от живота ви. С навлизането на Луната в Дева на 31 декември може да почувствате повишено чувство за отговорност към здравето и ежедневните си задължения. Този транзит засяга третия ви дом, като набляга на комуникацията и интелектуалните занимания. Това е чудесно време да организирате мислите и плановете си за новата година.

На същия ден Слънцето в Козирог образува тригон с Лилит, раздвижвайки дълбините на вашия седми дом на партньорствата. Този аспект може да донесе усещане за овластяване във вашите взаимоотношения. Може да се окажете по-уверени в изразяването на своите нужди и желания пред партньора си или, ако сте сами, може да срещнете някой, който да ви предизвика и развълнува по нов начин.

На 1 януари, когато навлизаме в 2024 г., Венера прави квадратура със Сатурн, създавайки напрежение между вашия пети дом на творчеството и романтиката (Венера в Стрелец) и вашия осми дом на трансформацията и общите ресурси (Сатурн в Риби). Този аспект може да донесе някои предизвикателства при балансирането на личното ви изразяване и нуждите в интимните отношения. Финансовите въпроси или емоционалните инвестиции може да изискват повече внимание.

РЕКЛАМА

Навлизането на Луната във Везни на 3 януари премества фокуса ви към четвърти дом – сферата на дома и семейството. Това е хармонично време да се свържете с любимите си хора и да намерите баланс в личното си пространство. Помислете за малки промени в домашната си среда, които могат да внесат по-голямо усещане за мир и равновесие.

Марс навлиза в Козирог на 4 януари, като отново активира седмия ви дом. Този транзит носи енергизиращо влияние върху взаимоотношенията ви. Възможно е да се чувствате по-мотивирани да разгледате и разрешите всички продължителни проблеми с партньора си или, ако сте свободни, може да се окажете по-настоятелни в преследването на романтични интереси.

На 5 януари Луната се премества в Скорпион и засяга вашия пети дом. Това е период на дълбоко емоционално изразяване и творчество. Може да почувствате силно желание да се впуснете в творчески проект или да изразите чувствата си по-открито. Това е и добро време за романтични срещи, тъй като емоционалната ви дълбочина е по-лесно достъпна и споделена.

Седмицата завършва с квадратура между Слънцето и Хирон в събота, 6 януари, което подчертава напрежението между вашия седми дом ( Слънце в Козирог) и десетия дом на кариерата и публичния имидж (Хирон в Овен). Този аспект може да донесе някои предизвикателства при балансирането на личните ви взаимоотношения с професионалните ви амбиции. Важно е да внимавате да не пренебрегвате едното заради другото. Обръщайте внимание на всякакви чувства на уязвимост в тези области и подхождайте към тях с търпение и разбиране.

РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели