Изберете страница

Седмичен Хороскоп за Скорпион за 31.12.2023 г. – 06.01.2024 г.

дек. 23, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

РЕКЛАМА

Скорпиони, последната седмица на 2023 г. и първите стъпки в 2024 г. представляват космическо пътешествие през различни житейски теми – от личностно израстване до емоционална дълбочина. Този период е богат на възможности за интроспекция и действие, като всеки ден носи своя уникален привкус.

На 31 декември навлизането на Луната в Дева осветява вашия единадесети дом – сферата на приятелствата, групите и бъдещите цели. Това е идеалното време за Скорпионите да се свържат със своя социален кръг и да се включат в обществени или групови дейности. Помислете върху стремежите си и ролята на социалната ви мрежа за постигането им. В същия ден Слънцето в Козирог образува хармоничен тригон с Лилит, активирайки третия ви дом на общуването. Този аспект насърчава откритите и може би нетрадиционни диалози, като ви приканва да изразявате мислите си смело и творчески.

Настъпването на 2024 г. на 1 януари поставя началото на квадрат Венера-Сатурн, който засяга вашия втори и пети дом. Венера в Стрелец раздвижва втория ви дом на финансите и ценностите, подтиквайки ви към желание за свобода и разширяване на материалния ви свят. Въпреки това влиянието на Сатурн в Риби върху петия ви дом на романтиката и творчеството призовава към предпазливост. Това е време, в което трябва да внимавате за ресурсите си и да балансирате нуждата си от удоволствие и творчество с практични финансови съображения.

РЕКЛАМА

С преминаването на Луната във Везни на 3 януари вниманието ви се насочва към дванадесети дом на подсъзнанието и скритите въпроси. Тази лунна фаза е благоприятна за интроспекция и духовни търсения. Помислете за дейности, които дават възможност за вътрешен размисъл, като медитация или усамотени разходки. Това е момент, в който да се вслушате във вътрешния си глас и да обработите скритите емоции или мисли.

На 4 януари Марс навлиза в Козирог, зареждайки с енергия третия ви дом. Това планетарно движение внася прилив на енергия във вашите комуникации и кратки пътувания. Възможно е да се окажете по-настоятелни в разговорите си или да имате желание да учите и да споделяте информация. Това е отлично време за Скорпионите да предприемат кратки пътувания или да се потопят в изучаването на нови умения или предмети.

Навлизането на Луната във вашия знак, Скорпион, на 5 януари бележи значителна промяна, като се фокусира върху първия ви дом на Аз-а и идентичността. Тази фаза акцентира върху естествената ви интензивност и дълбочина, като засилва личната ви сила и присъствие. Възползвайте се от това време, за да се съсредоточите върху личните си цели и себеизразяването. На преден план излизат начинът, по който се представяте пред света, и личните ви желания.

Седмицата завършва със Слънцето в Козирог в квадрат с Хирон, което засяга третия и шестия ви дом. Този аспект може да донесе предизвикателства или възможности за изцеление, свързани с начина ви на мислене и ежедневните ви задължения. Помислете как вашият стил на общуване и мисловни модели влияят на благосъстоянието и професионалния ви живот. Това е период, в който Скорпионите трябва да се обърнат към и да излекуват всякакви душевни или комуникативни рани, проправяйки пътя към по-ефективно изразяване и по-здравословни ежедневни навици.

РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели