Изберете страница

Седмичен Хороскоп за Телец за 31.12.2023 г. – 06.01.2024 г.

дек. 23, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

РЕКЛАМА

31 декември 2023 г. – Луната влиза в Дева

С навлизането на Луната в Дева фокусът ви се премества към шестия ви дом на здравето и рутината. Този транзит ви насърчава да оцените ежедневните си навици и да направите необходимите корекции за по-здравословен начин на живот. Това е отлично време да започнете нов фитнес режим или да подредите работното си място. Възползвайте се от тази енергия, за да си създадете по-ефективна и продуктивна рутина. Също така, слънцето в Козирог образува тригон с Лилит, подчертавайки десетия ви дом на кариерата и обществения имидж. Този аспект внася смела енергия в професионалния ви живот. Моментът е подходящ да се утвърдите в кариерата си, може би като приемете нови предизвикателства или изкажете мнението си за иновативни идеи. Не забравяйте, че вашият уникален подход може да бъде най-голямото ви предимство за постигане на успех.

1 януари 2024 г. – Венера в квадрат със Сатурн

В понеделник, Венера в Стрелец прави квадратура със Сатурн в Риби, като засяга вашия осми дом на трансформацията, споделените ресурси и интимността, както и единадесетия ви дом на приятелствата и общността. Този аспект може да донесе някои предизвикателства при балансирането на личните ви трансформации с обществения ви живот. Съобразявайте се с границите си и общувайте открито с хората около вас. Важно е да намерите баланс между по-дълбоките си лични връзки и по-широката си социална мрежа.

РЕКЛАМА

3 януари 2024 г. – Луната влиза във Везни

Пътуването на Луната във Везни активира шестия ви дом на здравето, рутината и службата. Този транзит ви напомня да се съсредоточите върху благосъстоянието и ежедневните си навици. Помислете за въвеждане на нова рутинна грижа за здравето или за организиране на жизненото си пространство с цел по-добра ефективност. Това също е добър момент да подадете ръка на другите, тъй като сега службата на другите може да бъде особено удовлетворяваща.

4 януари 2024 г. – Марс влиза в Козирог

Марс се премества в Козирог, зареждайки с енергия вашия девети дом на пътуванията, висшето образование и философските търсения. Този транзит носи тласък на енергията и амбицията за разширяване на знанията и опита ви. Възможно е да се чувствате по-подтикнати да изследвате нови идеи, да пътувате или дори да поемате академични предизвикателства. Използвайте тази енергия, за да разширите познанията си за света.

РЕКЛАМА

5 януари 2024 г. – Луната навлиза в Скорпион

С навлизането на Луната в Скорпион фокусът ви се премества към вашия седми дом на партньорствата и близките взаимоотношения. Този период е насочен към задълбочаване на връзките и насърчаване на взаимното разбирателство с вашия партньор или близки сътрудници. Това е време да се справите с всички основни проблеми и да работите за по-голяма хармония и баланс във взаимоотношенията си.

6 януари 2024 г. – Слънцето прави квадрат с Хирон

Слънцето в Козирог прави квадратура с Хирон в Овен, като въздейства на вашия дванадесети дом на подсъзнанието, тайните и края и на вашия първи дом на Аз-а и личната идентичност. Този аспект може да повдигне някои скрити проблеми или несигурност, които се нуждаят от изцеление. Отделете време за самоанализ и грижа за себе си. Признаването и работата по тези предизвикателства може да доведе до значително личностно израстване и по-силно самочувствие.

РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели