Изберете страница

Седмичен Хороскоп за Везни за 31.12.2023 г. – 06.01.2024 г.

дек. 23, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

РЕКЛАМА

Когато Везните навлизат в последната седмица на 2023 г. и началото на 2024 г., звездите се подреждат така, че да създадат динамичен и отразяващ период. Небесните движения през тази седмица преминават през различни аспекти на живота ви – от личното израстване до взаимоотношенията, като ви призовават да се движите с благодат и баланс.

От 31 декември навлизането на Луната в Дева бележи значителна промяна във вашия дванадесети дом на подсъзнанието, духовността и скритите въпроси. Това лунно влияние ви приканва да се впуснете в интроспекция, изследвайки най-съкровените си мисли и чувства. Това е време да се свържете с по-дълбоката си същност, може би чрез медитация или водене на дневник. Едновременно с това тригонът Слънце-Лилит активира вашия четвърти дом, подчертавайки темите за дома, семейството и емоционалните основи. Този хармоничен аспект ви насърчава да изследвате нетрадиционни начини за намиране на комфорт и сигурност в домашния ви живот.

Началото на новата година на 1 януари довежда до квадратура между Венера и Сатурн – планетарен аспект, който засяга третия и шестия ви дом. Венера в Стрелец зарежда с енергия третия ви дом на общуването, насърчавайки желанието за оживени, оптимистични взаимодействия и учене. Въпреки това Сатурн в Риби в шестия ви дом на ежедневието и здравето представлява противовес, като ви подтиква да останете здраво стъпили на земята и дисциплинирани в подхода си към здравето и работата. Това е време, в което трябва да намерите равновесие между интелектуалните си търсения и практическите си отговорности.

РЕКЛАМА

На 3 януари, когато Луната се плъзга във вашия знак, Везни, вие сте удостоени с фокус върху вашия първи дом на Аз-а и идентичността. Това лунно присъствие засилва естествения ви чар и дипломатическите ви умения. Използвайте това време, за да определите приоритетите на личните си цели и желания и да помислите как външният ви вид и действията ви отразяват вътрешната ви същност.

Преминаването на Марс в Козирог на 4 януари зарежда с енергия четвърти дом, като ви вдъхва чувство на решителност и стремеж по въпроси, свързани с дома и семейството. Това влияние може да ви вдъхнови да инициирате проекти за подобряване на дома или да се заемете с нерешени семейни проблеми. Използвайте тази марсианска енергия, за да създадете жизнено пространство, което отразява вашите стремежи и осигурява стабилна основа за вашите начинания.

Преминаването на Луната в Скорпион на 5 януари осветява втория ви дом на финансите и самоуважението. Тази фаза изисква задълбочено проучване на финансовите ви навици и ресурси. Помислете за начини да повишите финансовата си сигурност и да съобразите разходите си с вашите ценности. Това е също така време да признаете и подхраните самооценката си, като разберете как тя влияе на материалните ви избори.

Кулминацията на седмицата е на 6 януари с квадратурата между Слънцето и Хирон, която засяга вашите четвърти и седми дом. Този аспект може да извади наяве предизвикателствата в балансирането на личното ви пространство и интимните ви отношения. Размислете върху минали преживявания и тяхното влияние върху настоящия ви подход към домашния живот и партньорствата. Възползвайте се от тази възможност за изцеление и растеж в тези области.

РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели