Изберете страница

Седмичен Хороскоп за Водолей за 31.12.2023 г. – 06.01.2024 г.

дек. 23, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

РЕКЛАМА

Водолеи, докато преминавате през последните дни на 2023 г. и навлизате в 2024 г., небесният пейзаж представя уникална смесица от предизвикателства и възможности в различни сфери на живота ви

На 31 декември преминаването на Луната в Дева насочва вниманието към вашия осми дом – сфера, дълбоко свързана с трансформацията, споделените ресурси и интимните взаимоотношения. Това лунно влияние ви подтиква да навлезете в по-дълбоките аспекти на вашите връзки и финансови въпроси. Това е време за интроспекция на вашите инвестиции, както емоционални, така и материални, и за обмисляне на това как те допринасят за личното ви израстване.

Едновременно с това Слънцето в Козирог, образувайки тригон с Лилит, подчертава вашия дванадесети дом на подсъзнанието, духовността и скритите въпроси. Този хармоничен аспект ви насърчава да приемете уникалните си прозрения и нетрадиционни подходи към духовните и психологическите въпроси. Това е покана да изследвате алтернативни гледни точки и да се свържете с по-дълбоката си, може би скрита същност.

Навлизането на новата година на 1 януари носи със себе си квадрат Венера-Сатурн, който оказва влияние върху единадесети и втори дом. Венера в Стрелец стимулира единадесетия ви дом на приятелствата и бъдещите цели, като изпълва тези области с желание за разширяване и приключения. Сатурн в Риби във втория ви дом на финансите и ценностите обаче изисква по-прагматичен подход. Това е период, в който трябва да балансирате стремежите и социалните си връзки с реалистично финансово планиране и основателно усещане за това какво наистина има значение за вас.

РЕКЛАМА

С преминаването на Луната във Везни на 3 януари фокусът ви се измества към деветия ви дом, който управлява висшето образование, философията и пътуванията на дълги разстояния. Тази лунна фаза насърчава интелектуалното любопитство и желанието да изследвате нови хоризонти – чрез физически пътувания или чрез проучване на нови идеи и убеждения. Това е отлично време за Водолеите да се занимават с учене или да планират приключения, които разширяват мирогледа им.

На 4 януари Марс навлиза в Козирог, зареждайки с енергия вашия дванадесети дом. Този транзит внася динамична енергия във вътрешния ви свят, като подтиква към действия, свързани с подсъзнателни модели, духовни търсения или лични въпроси. Това е призив да се ангажирате активно с вътрешната си същност, може би чрез терапия, медитация или други форми на самоанализ.

Пътуването на Луната в Скорпион на 5 януари се фокусира върху десетия ви дом на кариерата и публичния имидж. Тази фаза е свързана със задълбочаване на ангажимента ви към професионалните ви стремежи и обмисляне на това как кариерата ви съответства на по-дълбоките ви емоционални потребности. Размишлявайте върху публичните си роли и как те отразяват вътрешната ви трансформация и израстване.

Седмицата завършва на 6 януари със Слънцето в Козирог в квадрат с Хирон, което засяга дванадесети и трети дом. Този аспект ви предизвиква да съгласувате въпроси, свързани с общуването и вътрешните мисли. Това е възможност да излекувате бариерите в общуването и да разберете как вашите мисловни модели и вътрешни диалози влияят на взаимодействието ви с другите.

РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели