Изберете страница

Скорпион – Седмичен Хороскоп за 24 – 30 юни 2024

юни 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Навлизането на Луната във Водолей в понеделник ще събуди 4-ия ви дом на дома, семейството и емоционалната сигурност. Това е време за задълбочаване на връзките с близките ви и за създаване на уютна атмосфера у дома. Бъдете отворени за споделяне на чувствата си и за подкрепа на семейството си.

В сряда хармоничният тригон между Меркурий и Сатурн ще повлияе на 5-ия ви дом на романтиката, творчеството и удоволствията, както и на 8-ия ви дом на интимността, споделените ресурси и трансформацията. Това е подходящ момент да изразите творческия си потенциал, да се насладите на романтични моменти и да обсъдите финансови въпроси с партньора си. Съсредоточете се върху това, което ви носи радост и удовлетворение.

РЕКЛАМА

В петък Луната навлиза в Овен, активирайки вашия 6-и дом на здравето, ежедневието и служенето на другите. Това е време за грижа за себе си, организиране на ежедневните задачи и подкрепа на колеги и приятели. Обърнете внимание на нуждите на тялото си и се стремете към баланс между работата и личния живот.

В събота чувственият секстил между Венера и Марс ще повлияе на 5-ия ви дом на романтиката и 7-ия ви дом на партньорствата и взаимоотношенията. Това е период, изпълнен със страст, романтика и желание за свързване с другите. Насладете се на флирта, романтичните срещи и задълбочаването на връзката с партньора си.

РЕКЛАМА

Преместването на Лилит във Везни също в събота може да предизвика известна нестабилност в 12-ия ви дом на подсъзнанието, духовността и скритите врагове. Може да се сблъскате с някои страхове или несигурност, свързани с миналото ви. Използвайте това време за самоанализ, медитация и духовни практики, за да се свържете с вътрешната си сила.

В неделя вълнуващият секстил между Меркурий и Уран ще повлияе на 5-ия ви дом на романтиката и 6-ия ви дом на здравето. Това е момент на вдъхновение и промяна в начина, по който се грижите за себе си и изразявате любовта си. Бъдете отворени за нови идеи и не се страхувайте да експериментирате.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org