Изберете страница

Скорпион – Месечен Хороскоп за Юли 2024

юни 1, 2024 | Месечен Хороскоп в Аванс, Хороскоп в Аванс, Хороскопи

Юли се очертава да бъде месец на дълбока трансформация и динамични промени за вас, Скорпион. Благодарение на няколко значими небесни събития, които оказват влияние върху вашата карта, ще преживеете промени в различни области на живота си. Предлагаме ви подробен преглед на това, което ви очаква, като се фокусираме върху планетарните влияния и тяхното въздействие върху различните домове.

С навлизането на Меркурий в Лъв на 2 юли се активира вашият 10-ти дом на кариерата и обществения имидж. Този транзит засилва способността ви да предавате ясно професионалните си амбиции и идеи. Това е отлично време за планиране на кариерата, създаване на контакти и предприемане на стратегически стъпки в професионалния ви живот. Мислите и думите ви ще имат по-голяма тежест, което улеснява впечатляването на началници и колеги. Използвайте този период, за да формулирате целите си и да потърсите нови възможности, които съответстват на професионалните ви стремежи.

РЕКЛАМА

Новолунието в Рак на 5 юли ще освети вашия 9-и дом на висшето образование, пътуванията и философията. Това лунно събитие означава ново начало в тези области. Може да се почувствате вдъхновени да се възползвате от възможностите за образование, да планирате пътувания на дълги разстояния или да изследвате нови философии и убеждения. Това е време да разширите хоризонтите си и да потърсите преживявания, които разширяват разбирането ви за света. Поставете си намерения за личностно израстване и приемете възможностите за учене и приключения, които се появяват на пътя ви.

Венера навлиза в Лъв на 11 юли, като отново акцентира върху вашия 10-ти дом. Този транзит внася чар и изящество в професионалните ви взаимоотношения. Ще ви е по-лесно да привличате положително внимание и подкрепа в кариерата си. Отношенията с началници и колеги ще бъдат хармонични и може да получите признание за усилията си. Това е и подходящо време да разкрасите работното си място и да създадете по-приятна и вдъхновяваща среда. Социалните ви умения и дипломатичният ви подход ще ви помогнат да се справите с всички предизвикателства в професионалния ви живот.

Пълнолунието в Козирог на 21 юли ще освети третия ви дом на общуването, братята и сестрите и местната общност. Тази лунна фаза означава кулминация или разрешение в тези области. Може да завършите важен проект, да разрешите проблем с брат или сестра или да получите яснота по въпрос, свързан с местната общност. Това е и време да отпразнувате постиженията си в общуването и ученето. Използвайте този период, за да обмислите взаимодействията си и да направите необходимите корекции, за да подобрите взаимоотношенията си и уменията си за общуване.

РЕКЛАМА

Марс навлиза в Близнаци на 20 юли, като зарежда с енергия вашия 8-ми дом на трансформацията, споделените ресурси и дълбоките емоционални връзки. Този транзит ще засили стремежа ви да се справите с дълбоко вкоренени проблеми и да преобразите живота си. Ще се чувствате мотивирани да се заемете с въпроси, свързани с общи финанси, наследство или съвместни начинания. Това е и време за интензивни емоционални преживявания и изследване на дълбините на психиката ви. Смелостта и решителността ви ще ви помогнат да се справите с всички предизвикателства и да излезете от тях по-силни и овластени.

Слънцето преминава в Лъв на 22 юли, като допълнително подчертава вашия 10-ти дом на кариерата и обществения имидж. Този слънчев транзит внася жизненост и фокус в професионалния ви живот. Ще изпитвате силно желание да блеснете в кариерата си и да окажете значително влияние. Това е отлично време за поемане на ръководни функции, за иницииране на нови проекти и за уверено преследване на амбициите ви. Вашата естествена харизма и решителност ще ви помогнат да постигнете целите си и да получите признание за усилията си.

На 25 юли Меркурий навлиза в знака Дева, като оказва влияние върху вашия 11-и дом на приятелствата, групите и дългосрочните цели. Тази промяна ще ви подтикне да мислите по-критично и аналитично за социалните си връзки и бъдещите си стремежи. Това е отлично време за планиране и организиране на групови дейности, за поставяне на нови дългосрочни цели и за участие в интелектуални дискусии с приятели. Вниманието ви към детайлите и практичният ви подход ще ви помогнат да извлечете максимална полза от социалните си взаимодействия и сътрудничества.

През целия месец Сатурн остава в ретроградно движение във вашия 4-ти дом на дома, семейството и вътрешните устои. Този ретрограден период ви приканва да се замислите за домашния си живот и личните си устои. Възможно е да преоцените жилищната си ситуация, семейната динамика или емоционалната си сигурност. Това е време да обърнете внимание на всички структурни слабости в домашната ви среда и да направите необходимите корекции, за да създадете по-стабилно и подхранващо пространство. Използвайте този период за самоанализ и вземане на обмислени решения относно дома и семейния си живот.

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели