Изберете страница

Месечен Хороскоп за Зодия Скорпион за Ноември 2023

окт. 29, 2023 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Скорпиони, Настъпва ноември и скоро ще дойде ред на Стрелеца. Огненият Стрелец понякога може да ви се стори силен, но ако останете оптимистично настроени, това ще ви помогне да се насладите на месеца. През октомври ви беше пропомнено да останете уверени и да се справяте с напрегнатите ситуации. Може да изглеждате твърдоглави, но като всеки човек и вие имате съмнения и притеснения.

РЕКЛАМА

На 4 ноември Сатурн преминава директно във вашия 5-и дом на удоволствието. По време на ретроградната фаза сте премисляли някои взаимодействия, което ви е направило уморени. Сега си припомнете силните си страни и настроението ви ще се подобри, което ще се отрази положително на взаимоотношенията ви.

Приятелските отношения се фокусират върху вас, особено около 8 ноември, когато Венера навлиза във Везни. Докато романтичните раздели са трудни, раздялата с близки приятели може да бъде още по-тежка. Естествено е приятелствата да се развиват с течение на времето. И все пак този период подчертава грижата за връзките за цял живот. Прекарвайте качествено време с близки приятели, обсъждайте плановете за празниците и обмисляйте внимателни подаръци.

Празничното пазаруване може да бъде стресиращо. Тази година сте склонни да се съобразявате повече с бюджета. Добре е да пестите, но не забравяйте да намерите баланс. С навлизането на Меркурий в знака на Стрелеца на 9 ноември обмислете обсъждането на очакванията за подаръци с близките си, за да избегнете излишен стрес и да определите празничния бюджет.

На 13 ноември новолунието в Скорпион предлага да прегърнем по-простите радости в живота. Независимо дали става въпрос за вкусване на любимата ви напитка, наслаждаване на популярната музика или потапяне в хобита, оценете обикновените удоволствия.

Слънцето преминава в Стрелец на 22 ноември. Планирането на разходите и пътуванията ви ще осигури плавен преход. На 24 ноември навлизането на Марс в Стрелец насърчава ясната комуникация. Ако имате конкретни планове или предпочитания за празничния сезон, споделете ги отрано. Останете позитивни, доверявайте се на близките си взаимоотношения и поддържайте прозрачност, което ще подобри връзките ви.

На 27 ноември пълнолунието в Близнаци подсказва, че имате нужда от почивка. От съществено значение е да презаредите силите си и да дадете приоритет на грижата за себе си. Успокойте се, Скорпиони. Ще се видим през декември!

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели