Изберете страница

Скорпион – Седмичен Хороскоп за 10-ти до 16-ти март 2024 г.

мар. 2, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата започва в неделя с Новолунието в Риби, което насочва вниманието към вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и себеизразяването. Това лунно събитие приканва към ново начало в сферата на любовта, артистичните занимания и личната радост. Това е подходящ момент да си поставите намерения, които възхваляват вашата уникалност и насърчават преследването на това, което ви носи щастие. Независимо дали става дума за започване на нов творчески проект, задълбочаване на романтичните връзки или просто за намиране на повече начини да изразите вътрешния си свят, това е време да прегърнете страстите си с отворено сърце.

Навлизането на Меркурий в Овен в същия ден разпалва вашия 6-ти дом на здравето, работата и ежедневните задължения, сигнализирайки за промяна към по-директна и настойчива комуникация в тези области. Секстилът между Меркурий и Плутон засилва способността ви да изследвате и проучвате, което превръща този период в мощен стимул за трансформиращо мислене и разговори, които могат да доведат до значителни подобрения в ежедневието ви. Този транзит насърчава проактивния подход към решаването на проблеми и корекциите в рутинните ви дейности, които подпомагат цялостното ви благополучие.

РЕКЛАМА

До понеделник, когато Луната навлиза в Овен, фокусът се изостря върху вашия шести дом, подчертавайки важността на баланса между физическото ви здраве и задълженията ви. Този период може да извади наяве области, в които са необходими корекции, като ви подтикне да се вслушвате в сигналите на тялото си и да приоритизирате задачите по-ефективно. Това е време за култивиране на ефикасност и съзнателност в ежедневните ви практики, което насърчава по-здравословен и продуктивен начин на живот.

Преминаването на Венера в Риби в понеделник изпълва пети дом с нежна, романтична енергия, засилвайки връзките ви в любовта и подсилвайки творческите ви вдъхновения. Тук Венера омекотява ръбовете, като улеснява изразяването на привързаност и удоволствията от живота. Този транзит ви приканва да се отдадете на артистичните си наклонности и да празнувате любовта във всичките ѝ форми, като задълбочава връзките и насърчава радостното изразяване на истинската ви същност.

РЕКЛАМА

В средата на седмицата, с преминаването на Луната в Телец и вашия 7-и дом на партньорствата, разказът се измества към вашите взаимоотношения. От сряда нататък има заземяваща енергия, която насърчава стабилността и ангажираността в близките ви връзки. Този период подчертава стойността на търпението, лоялността и практическата подкрепа при подхранването на вашите взаимоотношения. Това е отлично време за съвместни усилия и за укрепване на основите на вашите партньорства – както лични, така и професионални.

В петък пътуването на Луната в Близнаци активира вашия 8-ми дом на трансформацията, споделените ресурси и интимността, като задълбочава емоционалната интензивност на взаимодействията ви. Този транзит подтиква към интроспекция и желание да изследвате по-дълбоките аспекти на връзките си и на собствената си психика. Това е период за емоционални и финансови преговори, предлагащ възможности за обновяване и взаимно укрепване чрез честни разговори и споделена уязвимост.

Помогнете на dnevenhoroskop.org да се развива! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарности за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели