Изберете страница

Скорпион – Седмичен Хороскоп за 11-17 февруари, 2024 г.

фев. 3, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Скорпиона предстоящата седмица е богата на космическа активност, която може да повлияе на практическите ви дела, социалните ви контакти и вътрешния ви емоционален свят.

РЕКЛАМА

Седмицата започва с навлизането на Луната в Овен, което поставя акцент върху ежедневните ви задължения и здравето. Това е период, в който Скорпионът трябва да поеме отговорност за практическите въпроси – от ефективността на работното място до здравословните навици. Този лунен транзит насърчава активния подход към задачите и настойчивата позиция по отношение на личните здравни цели.

Когато Марс се премести във Водолей на 13 февруари, той активира вашия сектор на дома и семейството, раздвижвайки динамичната енергия в домашния ви живот. Възможно е да се почувствате подтикнати да инициирате промени в жилищната си ситуация или да се застъпвате за нуждите на член на семейството си. През този период може също така да поемете водеща роля в семейната динамика.

РЕКЛАМА

Секстилът на Венера с Нептун в същия ден омекотява комуникацията, отваряйки вратата за съпричастен и творчески обмен. Това е отлично време за Скорпионите да се включат в сърдечни разговори или да предадат идеи с нотка въображение.

Денят на влюбените носи промяна, тъй като Луната навлиза в Телец, подчертавайки връзките и ангажиментите. Този транзит може да привлече вниманието ви към динамиката на партньорствата, които дават и приемат. Междувременно съвпадът между Марс и Плутон може да предизвика мощни трансформации във вашите взаимоотношения, предлагайки възможности за растеж и по-дълбоки връзки.

Секстилът на Меркурий с Хирон на 15 февруари насърчава изцелението чрез себеизразяване. Това е време, когато Скорпионите могат да решат дълбоко заложени проблеми чрез общуване, като може би ще намерят думи за неизказани досега чувства.

РЕКЛАМА

Преходът на Луната в Близнаци на 16 февруари активира вашия осми дом на интимността и споделените ресурси. Емоционалната дълбочина и сложността на преплетените финанси или емоционални връзки могат да се окажат на фокус. Навлизането на Венера във Водолей допълнително акцентира върху домашната ви сфера, като може да внесе хармония и нетрадиционна красота в дома ви.

На 17 февруари Меркурий образува квадратура с Уран, което предполага неочаквани новини или прозрения, свързани с кариерата или общественото ви положение. Това е ден, в който трябва да останете адаптивни и отворени за нова информация. Съвпадът между Венера и Плутон засилва емоциите в дома, като подтиква към дълбоки лични разкрития или промени в домашния ви живот.

През тази седмица сте призвани да балансирате между практическите аспекти на ежедневието и емоционалните течения, които текат в личния ви свят. Небесните влияния насърчават съчетаването на настойчиви действия и чувствителна комуникация, насочвайки ви към преобразяване на вътрешния и външния ви пейзаж.

Pin It on Pinterest

Сподели