Изберете страница

Скорпион – Седмичен Хороскоп за 18-24 февруари, 2024 г.

фев. 10, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Скорпион, тази седмица ви предлага жив гоблен от емоционална дълбочина, творческо изразяване, професионална амбиция и личен размисъл. Възползвайте се от възможностите да изследвате страстите си, да изразявате любовта си, да подобрите домашния си живот и да се свържете с по-широката си общност, като позволите на тези преживявания да обогатят пътуването ви.

РЕКЛАМА

Докато Скорпионът се движи през седмицата, започваща в понеделник, 19 февруари 2024 г., с навлизането на Слънцето в Риби се разгръща значителен акцент върху творчеството, романтиката и себеизразяването. Това небесно движение осветява вашия пети дом, като приканва към прилив на вдъхновение, страст и радост в живота ви.

Това е период, в който можете да изследвате артистичните си таланти, да се впуснете в романтични занимания или просто да откриете повече начини да изразите автентичната си същност. Влиянието на Рибите ви насърчава да се потопите дълбоко в емоциите си, позволявайки на творческите си и любовни енергии да текат свободно. Това е отлично време да се свържете с децата, да се заемете с ново хоби или да разпалите романтичния си живот с жестове на любов и привързаност.

В същия ден преходът на Луната в Рак подчертава вашия 9-и дом на пътуванията, висшето образование и философското разширяване. Това влияние събужда у вас копнеж за приключения и търсене на по-дълбок смисъл, като ви подтиква да изследвате нови хоризонти, независимо дали чрез физически пътувания, придобиване на нови знания или занимания с духовни практики. Интуицията ви и емоционалната ви връзка с по-широките теми на живота се засилват, предлагайки прозрения за личната ви истина и мъдростта, която търсите.

РЕКЛАМА

С напредването на седмицата до сряда, 21 февруари, когато Луната навлиза в Лъв, вниманието се насочва към вашия 10-ти дом на кариерата и общественото положение. Луната в Лъв внася доза увереност, амбиция и желание за признание в професионалните ви начинания.

Насърчаваме ви да поемете инициативата, да демонстрирате талантите си и да правите смели стъпки, които подчертават вашите възможности. Това е време да приемете светлината на прожекторите и да преследвате цели, които отразяват истинската ви страст и творчество, тъй като е по-вероятно усилията ви да бъдат забелязани и оценени от другите.

Съвпадът на Венера и Марс в петък, 22 февруари, активира вашия четвърти дом на дома, семейството и емоционалните основи. Това динамично подреждане внася страстна енергия в личния ви живот, насърчавайки желанието ви да създадете хармония, красота и баланс в домашната си среда и близките си взаимоотношения.

Може да се почувствате принудени да инициирате промени или проекти, които да подобрят жизненото ви пространство, или да се заемете със семейната динамика, която изисква изцеление и разбиране. Съчетанието на енергиите на Венера и Марс подсказва, че предприетите сега действия могат значително да подобрят чувството ви за сигурност и емоционалното ви благополучие.

РЕКЛАМА

Навлизането на Меркурий в Риби в събота, 23 февруари, допълнително подчертава вашия 5-и дом, като обогатява общуването ви с творчество, съпричастност и по-дълбока емоционална връзка. Разговорите ви може да станат по-прочувствени, а думите ви да носят силен творчески или романтичен заряд. Това е отлично време за изразяване на чувствата ви чрез писане, изкуство или друга форма на комуникация, която ви позволява да споделите вътрешния си свят с другите.

Кулминацията на седмицата е Пълнолунието в Дева в неделя, 24 февруари, което осветява вашия 11-и дом на приятелствата, надеждите и колективните проекти. Това Пълнолуние ви приканва да оцените социалните си връзки и мечтите, които имате за бъдещето.

Това е момент да се освободите от остарели цели или асоциации, които вече не съответстват на развиващата ви се същност. Този период също така ви насърчава да размислите върху приноса си към вашата общност и как можете най-добре да служите на колектива, което вероятно ще доведе до прозрения, които ще насочат следващите ви стъпки в личното и социалното израстване.

Pin It on Pinterest

Сподели