Изберете страница

Скорпион – Седмичен хороскоп за 21 – 27 януари, 2024 г.

ян. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Скорпиона седмицата е пъстра картина на изследване, общуване и трансформация. Небесните влияния ви насочват към дълбоко личностно развитие, предизвиквайки ви да съчетаете интроспективната си природа с външни прояви на лидерство и новаторство. Този период е насочен към хармонизиране на вътрешните ви дълбини с външните ви амбиции, като намирате сила както в уязвимостта, така и в асертивността.

РЕКЛАМА

Луната в Рак на 22 януари насочва фокуса си към вашия девети дом. Тук космосът ви приканва да разширите хоризонтите си както в интелектуален, така и в духовен план. Тази фаза е свързана с изучаване на нови философии, може би участие в просветляващи разговори или планиране на пътувания, които обещават растеж и открития. Позволете на вроденото си любопитство да ви води, за да откриете истини и мъдрост, които се намират извън обичайното ви поле на действие.

На 24 януари се разкрива аспектът тригон Меркурий – Лилит, който оказва влияние върху третия ви дом. През това време комуникационните ви умения стават по-силни, което ви позволява да изразявате по-дълбоки истини и може би да разкривате скрити аспекти на взаимодействията си. Независимо дали става въпрос за писане, говорене или други форми на комуникация, вие сте овластени да предавате мислите си с автентичност и смелост.

Когато Луната навлезе в Лъв на 25 януари, тя подчертава десетия ви дом на кариерата и общественото положение. Този транзит е свързан с извеждането на преден план на вашата естествена харизма и лидерство в професионална среда. Това е отлично време да поемете инициативата в кариерата си, да представяте смели идеи и да утвърждавате авторитета си. Приемете светлината на прожекторите, тъй като през този период е по-вероятно усилията ви да бъдат признати и възнаградени.

РЕКЛАМА

Едновременно с това Марс и Хирон образуват квадрат, който засяга области, свързани с третия и шестия ви дом. Този предизвикателен аспект може да изкара на повърхността проблеми в общуването или недоразумения в ежедневната ви работа или в сферата на здравето. Това е възможност за изцеление чрез диалог и чрез решаване на основните проблеми. Използвайте това време, за да усъвършенствате начина, по който се изразявате, и да разрешите конфликтите, които може да възникнат в тези области на живота ви.

Меркурий в квадратура с Хирон на 26 януари продължава тази тема за общуване и изцеление. Този аспект ви насърчава да проучите и може би да преоцените начина, по който споделяте и обработвате информация. Това е възможност да подобрите уменията си за общуване, като се уверите, че те отразяват истинските ви намерения и допринасят за вашето благополучие и това на другите.

РЕКЛАМА

Разказът за седмицата достига повратна точка на 27 януари с няколко ключови астрологични събития. Движението на Луната в Дева хвърля светлина върху вашия единадесети дом – сфера, свързана с приятелствата и дългосрочните цели. Този транзит е насочен към заземяване на социалните ви контакти и привеждане на стремежите ви в съответствие с практически стъпки. Помислете как мечтите ви могат да се превърнат в осъществими планове в рамките на вашата общност или социална мрежа.

Също така на този ден квадратът Слънце-Юпитер насочва вниманието към взаимодействието между десети и първи дом. Този аспект може да създаде напрежение между личната ви идентичност и професионалните ви амбиции. Това е момент, в който трябва да постигнете баланс между самоутвърждаването и отговорностите, които произтичат от обществената ви роля.

И накрая, краят на ретроградния Уран на 27 януари отбелязва значителна промяна в седмия ви дом на партньорствата. С възобновяването на директното движение на Уран очаквайте промени в начина, по който подхождате към близките си взаимоотношения. Това е време да приемете нови начини за общуване с другите, да се освободите от старите модели и да приветствате новаторските подходи в партньорствата си.

Pin It on Pinterest

Сподели