Изберете страница

Скорпион – Седмичен Хороскоп за 22-ри до 29-ти април 2024 г.

апр. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица започва с дълбоко пълнолуние във вашия знак, Скорпион, в понеделник, което хвърля светлина върху първия ви дом на Аз-а и личната идентичност. Това лунно събитие носи интензивна вълна от емоционална енергия и самоосъзнаване, като ви насърчава да се замислите дълбоко върху желанията си и начина, по който се представяте пред света. Възможно е да почувствате силно желание да промените външния си вид или да утвърдите независимостта си по по-значителен начин.
Във вторник, когато Луната продължава да е във вашия знак, се задълбочете в личните си откровения. Смятайте, че това е мощен момент да се освободите от това, което вече не ви служи, и да приемете основните аспекти на вашата личност, които искате да развиете. Това е отлично време за самообновяване и за иницииране на промени, които по-точно отразяват истинската ви същност.

РЕКЛАМА

В четвъртък Юпитер и Лилит се събират в една линия и оказват влияние върху шестия ви дом на здравето и ежедневните дейности и десетия ви дом на кариерата и обществената репутация. Този тригон ви насърчава да разширите и да изследвате нетрадиционни подходи в работата и здравните си практики. Може би ще се появи нова възможност за работа или ще откриете нов подход към благосъстоянието си, който ви дава особени възможности. Възползвайте се от това време, за да се откъснете от традициите и да експериментирате с нови методи, които могат да доведат до значително израстване.
С напредването на седмицата и навлизането на Луната в Стрелец в петък, когато фокусът се измества към втория ви дом на финансите и ценностите, вниманието ви се насочва към разширяване на ресурсите ви и проучване на нови начини за увеличаване на доходите ви. Този транзит насърчава по-авантюристичен подход към финансовото ви положение, вероятно чрез инвестиции или нови бизнес начинания, които обещават растеж и вълнение.

РЕКЛАМА

През уикенда Луната ще премине в Козирог, което ще освети третия ви дом на комуникацията. В събота и неделя способността ви да предавате мислите и идеите си става по-дисциплинирана и структурирана. Това е добро време да участвате в сериозни дискусии, да планирате бъдещи проекти или да договаряте прецизно сделки. Комуникативните ви умения са изострени, което прави времето подходящо за решаване на сложни въпроси, изискващи ясно мислене.
Седмицата завършва с навлизането на Венера в Телец в понеделник, което засилва ролята на вашия седми дом на партньорствата и близките взаимоотношения. С Венера в тази позиция вероятно ще откриете хармония и удоволствие в отношенията си. Това е период, в който можете да се насладите на по-дълбоки връзки и може би да привлечете нови партньорства, които са не само удовлетворяващи, но и стабилни и сигурни. Приемете този транзит, като се съсредоточите върху сътрудничеството и се наслаждавате на красотата на общуването.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели