Изберете страница

Скорпион – Седмичен Хороскоп за 24-ти до 30-ти март 2024 г.

мар. 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Скорпион, когато навлезете в тази седмица, Вселената подготвя почвата за поредица от дълбоки трансформации, започващи в неделя, когато Луната навлиза във Везни, осветявайки вашия дванадесети дом на несъзнаваното и духовното израстване. Този ден също така предвещава секстил на Венера с Юпитер – небесна хармония, която благославя единадесетия ви дом на приятелствата и стремежите заедно с деветия ви дом на мъдростта и приключенията. Приливът на оптимизъм може да породи нови мечти или да доведе на пътя ви приятел с мъдър съвет. Приемете връзките, които ви вдъхновяват да разширите хоризонтите си и да се осмелите да мечтаете повече.

РЕКЛАМА

В понеделник Пълнолунието във Везни хвърля лъчистото си сияние върху вашия дванадесети дом, като ви подтиква да се изправите срещу скрити страхове или остарели модели, които се крият в подсъзнанието ви, и да се освободите от тях. Това е време за изцеление и затваряне, което ви позволява да се освободите от бремето, което възпрепятства духовното ви пътуване. Приемете уединението, ако то ви зове; прозренията, които се появяват в тишината, са скъпоценни камъни по пътя ви към вътрешния мир.

Разказът се задълбочава в сряда, когато Луната преминава в Скорпион, осветявайки първия ви дом на Аз-а и идентичността, а Венера се противопоставя на Лилит, създавайки динамично напрежение между единадесетия ви дом на общността и петия ви дом на творчеството и удоволствието. Този аспект може да събуди желание да се освободите от традиционните социални очаквания, особено от тези, които ограничават вашия изразителен или творчески потенциал. Доверете се на интуицията си и приемете уникалните си желания, като балансирате нуждата си от индивидуалност с връзките си с по-широката общност.

РЕКЛАМА

В четвъртък Венера прави секстил с Уран, внасяйки освежаващ полъх на промяна във вашия пети и седми дом. Това космическо подреждане ви насърчава да изследвате нови аспекти на удоволствието, творчеството и взаимоотношенията. Бъдете отворени за спонтанни приключения или нетрадиционни романтични жестове. Изненадващите елементи могат да съживят съществуващите взаимоотношения или да ви доведат до нови интригуващи срещи.

Седмицата завършва в петък с пътуването на Луната в Стрелец, което подчертава вашия втори дом на ресурсите и ценностите. Този транзит ви приканва да обмислите материалните и духовните си активи в светлината на неотдавнашните ви интроспекции и трансформации. Това е подходящ момент да приведете финансите и имуществото си в съответствие с най-автентичните си ценности, като гарантирате, че това, което изграждате и съхранявате, наистина отразява дълбочината на вашата същност.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели