Изберете страница

Скорпион – Хороскоп за 28 януари до 3 февруари, 2024 г.

ян. 20, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

През тази седмица, Скорпионе, ви предстои пътуване през пейзаж от разнообразни астрологични влияния. Движенията на планетите предлагат спектър от преживявания – от интелектуални пробуждания и динамика на взаимоотношенията до интроспективни гмуркания и лично овластяване. Използвайте тези енергии с характерната за вас интензивност и възприемчивост и ще преминете през седмицата с дълбоко чувство за цел и самоосъзнаване.

РЕКЛАМА

Съвпадът на Меркурий и Уран в неделя, 28 януари, поставя началото на седмица на интелектуална стимулация, като особено силно ще повлияе на вашия 3-и дом на общуването. Този транзит вероятно ще донесе неочаквани новини или новаторски идеи, което го прави подходящо време за участие в стимулиращи дискусии или мозъчни атаки. Също в неделя секстилът между Венера и Сатурн внася отрезвяващ, но конструктивен тон във вашия 3-ти дом на общуването и 5-ти дом на творчеството и романтиката. Тази комбинация благоприятства сериозното планиране на романтични и творчески начинания, като ви подтиква да положите дългосрочни основи в тези области.

В понеделник, 29 януари, тригонът между Венера и Юпитер активира вашия 7-и дом на партньорствата и 11-и дом на приятелствата, предлагайки ден, богат на социална хармония и полезни съюзи. Взаимодействията ви с другите, както в личната, така и в професионалната сфера, са пропити с добронамереност и оптимизъм. Това е чудесен ден за укрепване на връзките и за осъществяване на съвместни проекти.

РЕКЛАМА

Едновременно с това тригонът на Марс с Уран в понеделник влива прилив на енергия във вашия 7-и дом на партньорствата, насърчавайки смели стъпки във взаимоотношенията и съвместните начинания. Не се колебайте да поемете инициативата в условията на сътрудничество; вашата напористост може да доведе до пробив.

Навлизането на Луната във Везни във вторник, 30 януари, осветява вашия 12-и дом на подсъзнанието, като ви подтиква да се обърнете навътре и да изследвате вътрешния си пейзаж. Този период е идеален за интроспекция и разбиране на по-дълбоки емоционални модели, като дава яснота за минали събития или нерешени проблеми.

Когато Луната навлезе във вашия знак в четвъртък, 1 февруари, вниманието ви се насочва рязко към вашия 1-ви дом на Аз-а. Използвайте това време, за да дадете приоритет на личните си цели и желания. Интуитивните ви способности се засилват, което ви позволява да вземате решения, които са в дълбока хармония с истинската ви същност.

РЕКЛАМА

В петък, 2 февруари, Меркурий образува секстил с Нептун, който резонира с вашия 5-и дом на творчеството и 4-и дом на дома и семейството. Очаквайте този ден да внесе творческа искра в домашния ви живот и артистичните ви начинания. Този аспект насърчава въображаемото мислене и може да внесе мечтателност в общуването и творческите ви изяви.

Седмицата завършва с окуражаващ тригон на Венера с Лилит в събота, 3 февруари, който оказва влияние върху 6-ти дом на здравето и ежедневните ви задължения и 2-ри дом на личните ви финанси. Този аспект ви приканва да възприемете нетрадиционни методи в управлението на здравето, работата и финансите си. Доверете се на инстинктите си и изследвайте нови подходи, които резонират с вашия уникален начин на живот и ценности.

Pin It on Pinterest

Сподели