Изберете страница

Скорпион – Седмичен Хороскоп за 3-ти до 9-ти март 2024 г.

фев. 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Скорпион, седмицата ви се развива под зоркия поглед на Космоса, който ви подтиква да се потопите дълбоко в личната трансформация, комуникацията и тайните на близките взаимоотношения. Небесните подреждания през седмицата ви канят на пътешествие в интроспекция, предизвиквайки ви да изследвате дълбините на собствената си психика, силата на думите си и интензивността на връзките си.

РЕКЛАМА

Повествованието започва в неделя с Меркурий, който се противопоставя на Лилит, хвърляйки светлина върху единадесетия ви дом на приятелствата, надеждите и мечтите, както и върху петия ви дом на любовта, творчеството и децата. Този аспект ви предизвиква да се изправите срещу сенките във вашите социални кръгове или в творческите и романтичните ви изяви. Това е призив към автентичност, който ви подтиква да съобщите истинските си желания и притеснения, дори ако те размътват водите на конформизма.

В понеделник, когато Луната се плъзга в Риби, петият ви дом е допълнително осветен, което задълбочава емоционалната ви връзка с творчеството, романтиката и личната радост. Този транзит ви приканва да слушате сърцето си и да изразявате чувствата си с поетична грация. В същия ден Меркурий образува секстил с Уран, раздвижвайки водите на четвъртия ви дом на дома и семейството с неочаквани прозрения или внезапни промени. Приемете нововъведенията в домашния си живот, тъй като тези смущения могат да доведат до нова, освежаваща перспектива или непредвидено решение на отдавнашни проблеми.

РЕКЛАМА

В сряда Марс в секстил с Хирон внася лечебна енергия във вашия четвърти дом, предлагайки възможност да се справите и да поправите семейни рани или неудобства във вашия живот. Този аспект насърчава смелостта да се изправите пред миналото, позволявайки трансформиращ лечебен процес, който укрепва основите на личния ви живот.

В четвъртък опозицията на Слънцето с Лилит отново връща напрежението между желанията ви за творческа изява и очакванията на по-широката ви социална мрежа. Този аспект може да подчертае конфликтите между преследването на лична радост и съобразяването с колектива, като ви подтиква да намерите баланс, който да зачита вашата уникалност. Навлизането на Луната във Водолей по-късно през деня измества фокуса към четвърти дом, подчертавайки значението на личната свобода и иновациите в домашната ви среда.

РЕКЛАМА

В петък в пети дом настъпва мистичен съвпад на Меркурий и Нептун, който размива границите между реалността и фантазията в сърдечните и творческите дела. Този транзит ви приканва да мечтаете мащабно и да предавате вижданията си с чувствителност, но също така ви предупреждава да не се губите в илюзии. Приземете мечтите си в реалността, за да се възползвате истински от творческия потенциал на тази енергия.

Седмицата завършва в събота със секстил на Слънцето с Уран, който осветява с неочаквани събития шестия ви дом на здравето и ежедневието. Този аспект насърчава гъвкавостта и отвореността към нови методи в работата ви или в оздравителните практики, което може да доведе до значителни подобрения в ежедневието ви. Завръщането на Луната в Риби задълбочава емоционалния отзвук на творческите и романтичните ви занимания, като ви напомня за трансформиращата сила на любовта и себеизразяването.

Pin It on Pinterest

Сподели