Изберете страница

Скорпион – Седмичен Хороскоп за 4-10 февруари, 2024 г.

ян. 27, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Скорпион, предстоящата седмица ще ви разкрие богат гоблен от небесни влияния, които ще преминат през сферата на личните ви ресурси, общуването и домашния живот, като всяка планетарна промяна деликатно ще оформи преживяванията ви. Пътешествието започва в неделя с навлизането на Луната в Стрелец, което хвърля светлина върху втория ви дом на притежанията и самооценката. Този транзит ви насърчава да се замислите върху ценностите си и материалните ресурси, с които разполагате, като ви подтиква да развиете чувство за изобилие и сигурност чрез внимателно управление на активите си.

С напредването на седмицата до понеделник навлизането на Меркурий във Водолей активира четвъртия ви дом на дома и семейството. Интелектуалните и иновативни енергии на Водолея вдъхновяват нови начини на мислене за домашната среда и семейната динамика. Това е време за открити разговори в домакинството и за възприемане на нетрадиционни идеи, които подобряват жизненото ви пространство и семейните ви отношения.

РЕКЛАМА

Във вторник сюжетът се променя с преминаването на Луната в Козирог, което подчертава третия ви дом на общуване и непосредствена среда. Този транзит подчертава значението на ясната, структурирана комуникация и ви насърчава да се ангажирате с вашата общност. Независимо дали чрез писане, говорене или учене, това е подходящо време да се свържете с хората около вас и да споделите своите мисли и идеи.

Средата на седмицата внася неочакван обрат, тъй като в сряда Венера прави квадратура с Уран, създавайки напрежение между вашия девети дом на убежденията и експанзията и вашия шести дом на здравето и службата. Този аспект може да предизвика внезапни промени в мирогледа ви или в подхода ви към работата и здравето, като ви предизвика да се адаптирате и да намерите баланс между стремежа си към знания и ежедневните си задължения.

РЕКЛАМА

Сюжетът се сгъстява в четвъртък, когато Слънцето прави квадрат с Уран и съвпада с навлизането на Луната във Водолей, което допълнително подчертава четвъртия ви дом. Това сливане на енергии може да доведе до непредвидени промени в домашния ви живот или в емоционалните ви устои, като ви подтиква да търсите новаторски решения и да запазите гъвкавост пред лицето на домашните сътресения.

Новолунието във Водолей в петък предлага значителен момент за обновяване във вашия четвърти дом, като предоставя възможност да си поставите нови намерения, свързани с дома и семейния ви живот. Това е време да си представите грижовната среда, която искате да създадете, и да посеете семената за бъдеща хармония и стабилност във вашето лично светилище.

РЕКЛАМА

С наближаването на края на седмицата преминаването на Луната в Риби в събота измества фокуса към петия ви дом на творчеството, романтиката и себеизразяването. Този транзит ви приканва да се възползвате от творческите си енергии, да се впуснете в романтични или игриви занимания и да отпразнувате уникалните аспекти на личността си.

Седмицата завършва с квадратура между Меркурий и Юпитер в събота, която подчертава напрежението между четвъртия ви дом на дома и седмия ви дом на партньорството. Този аспект ви предизвиква да съчетаете потребностите си от домашен комфорт и стабилност с динамиката на взаимоотношенията ви „един на един“, като ви напомня, че израстването в личните връзки често изисква да се ориентирате в пространството между интимността и независимостта.

Pin It on Pinterest

Сподели