Изберете страница

Скорпион – Седмичен хороскоп за 7 – 13 януари, 2024 г.

дек. 29, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

През седмицата от 7 до 13 януари 2024 г., небесният пейзаж представя поредица от астрологични явления, които ще окажат влияние върху различни области от живота ви. Навлизането на Луната в Стрелец на 7 януари активира вашия 2-ри дом на личните финанси, ценностите и самоуважението. Този транзит ви насърчава да се съсредоточите върху материалните си ресурси и може би да преразгледате подхода си към управлението на финансите. Въпреки това квадратурата на Венера с Лилит в същия ден може да създаде напрежение в 1-ви дом на собственото ви аз и идентичност, което вероятно ще доведе до вътрешни конфликти или предизвикателства в начина, по който изразявате себе си във взаимоотношенията. Това е време, в което трябва да внимавате да балансирате личните си нужди с начина, по който взаимодействате с другите.

РЕКЛАМА

Меркурий в квадратура с Нептун на 9 януари, когато Меркурий е във вашия 2-ри дом, а Нептун – в 5-ия ви дом на творчеството, романтиката и себеизразяването, може да доведе до недоразумения или объркване в комуникациите, свързани с финансови въпроси или в романтичния ви живот. С ретроградния Меркурий е важно да общувате ясно и да избягвате да правите предположения, особено в тези чувствителни области.

Преминаването на Луната в Козирог на 10 януари насочва вниманието ви към вашия 3-ти дом на комуникацията, мисълта и непосредствената среда. Слънцето в тригон с Уран и Марс в секстил със Сатурн, които въздействат съответно върху 3-ия и 1-ия ви дом, предполагат благоприятно време за новаторско мислене и изразяване на идеите ви, като същевременно поддържате стабилен и обоснован подход.

На 11 януари Новолунието в Козирог предоставя възможност за поставяне на нови намерения или за започване на нова работа в сферата на общуването и интелектуалните занимания. Венера в тригон с Хирон, с Венера във втория ви дом и Хирон в шестия ви дом на здравето и ежедневието, предлага възможност за изцеление по въпроси, свързани със самооценката, финансите и ежедневните ви практики.

С навлизането на Луната във Водолей на 12 януари, което измества фокуса към вашия 4-и дом на дома и семейството, ви насърчава да се съсредоточите върху домашния си живот и личните си устои. Марс в тригон с Юпитер, с Марс в 3-ия ви дом и Юпитер в 7-ия ви дом на партньорствата, засилва желанието ви да общувате ефективно във взаимоотношенията си и хармонично да съчетавате идеите си с тези на другите.

През цялата тази седмица, когато Уран е ретрограден в 7-ия ви дом до 27 януари 2024 г., продължава темата за преоценка на взаимоотношенията ви и начина, по който се отнасяте към другите.

РЕКЛАМА

Съвети за Скорпион

  • Фокусирайте се върху управлението на финансите и самооценката, но внимавайте как изразявате тези аспекти във взаимоотношенията си.
  • Общувайте ясно по въпросите на финансите и романтиката, особено като се има предвид ретроградният Меркурий.
  • Възприемайте иновативното мислене и новите начини за изразяване на идеите си, като балансирате между креативността и практичността.
  • Използвайте Новолунието, за да определите намерения в областта на комуникацията и интелектуалните занимания.
  • Потърсете изцеление в чувството си за собствена стойност и в установяването на по-здравословни ежедневни навици.
  • Дайте приоритет на домашния и семейния си живот, като се стремите към ефективна комуникация в партньорските отношения.
  • Размишлявайте върху динамиката на взаимоотношенията си, като обмисляте трансформиращи промени.

Тази седмица за Скорпиона е посветена на ориентирането в тънкостите на себеизразяването, личните ресурси и взаимоотношенията. Позволете на планетарните движения да ви насочат към по-дълбоко разбиране на себе си и хармонично равновесие във взаимодействията ви с другите.

Pin It on Pinterest

Сподели