Изберете страница

Месечен Хороскоп за Зодия Стрелец за Ноември 2023

окт. 29, 2023 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Настъпи ноември 2023 г. и това е вашето време да блеснете, Стрелци. Октомври ви напомни да избягвате споровете, особено към края си. Този месец ви дава повече свобода да се изразявате напористо.

РЕКЛАМА

Празничният сезон започва по време на вашия знак, което може да бъде както вълнуващо, така и засенчващо. Рожденият ви ден понякога може да остане на заден план, но ви очакват още събирания. На 4 ноември Сатурн приключва ретроградното си движение във вашия 4-и дом на дома и семейството. Този период ви подтиква да финализирате плановете си за почивка. Въпреки че това е вашето специално време, може да възникнат предизвикателства като обсъждане на Деня на благодарността със семейството, чувство на самота или управление на разходите за пътуване. Все пак дайте приоритет на щастието си, поставете ясни граници и споделете чувствата си с близките си.

На 8 ноември, Венера навлиза във Везни и във вашия 11-и дом на приятелството. Тази фаза укрепва връзката с приятелите и семейството ви, засилвайки привързаността им към вас. Те искрено се грижат за вашето благополучие и искат да се насладите на празниците и рождения си ден. Споделете предпочитанията си за подаръци и те вероятно ще се постараят да ви накарат да се усмихнете.

От съществено значение обаче е да бъдете и добър слушател. Меркурий навлиза в знака на Стрелеца на 9 ноември, което ви подтиква да дадете ухо на другите, особено докато все още сте в интроспективния сезон на Скорпиона. Като се има предвид вашата авантюристична и проницателна природа, мнението ви се цени. Някои от близките ви може да се нуждаят от съвета ви или просто от някого, с когото да поговорят.

Новолунието на 13 ноември в Скорпион предполага самоанализ. Обърнете внимание на неоправдани страхове или притеснения, които ви тревожат. Това е време за самоанализ и справяне с вътрешни конфликти. Използването на методи като водене на дневник, разговори или терапия може да ви помогне да намерите яснота.

Слънцето най-накрая се премества в Стрелец на 22 ноември, отбелязвайки началото на празнуването на рождения ви ден. С напредването на месеца е важно да отделите някои моменти за себе си. Марс навлиза в Стрелец на 24 ноември, като повишава енергията и желанието ви за живот, потенциално засилвайки и романтичните аспекти. А в края на месеца пълнолунието в Близнаци на 27 ноември поставя акцент върху партньорствата и споделените спомени.

Накратко, възползвайте се максимално от това празнично време, Стрелци, и се подгответе за продължаващи празненства през декември.

РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели