Изберете страница

Стрелец – Седмичен Хороскоп за 10-ти до 16-ти март 2024 г.

мар. 2, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Новолунието в Риби в неделя осветява вашия четвърти дом на дома, семейството и емоционалните основи, като подканва към период на обновяване и размисъл в личния ви живот. Това е време да обмислите какво наистина има значение за вас в същността ви, като си поставите намерения, които подхранват чувството ви за сигурност и принадлежност. Независимо дали става въпрос за възстановяване на връзката със семейството, преосмисляне на жилищното пространство или задълбочаване в емоционалното ви благополучие, тази лунация предлага възможност да посеете семена, които ще разцъфнат в трайна стабилност и комфорт.

Навлизането на Меркурий в Овен в същия ден предизвиква активност във вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и себеизразяването. Този транзит насърчава смелата и директна комуникация, особено по сърдечни въпроси и в творческите начинания. Секстилът между Меркурий и Плутон задълбочава разговорите ви, като ги изпълва със страст и трансформиращ потенциал. Това е мощно време за убедителна реч, артистично изразяване и изявяване на желанията ви, а Вселената е готова да подкрепи начинанията ви.

РЕКЛАМА

В понеделник, когато Луната преминава в Овен, фокусът ви се измества към радостта, творчеството и личните страсти. Този транзит засилва желанието ви да преследвате това, което ви кара да се чувствате живи, независимо дали става въпрос за нов романтичен интерес, творчески проект или хоби, което разпалва духа ви. Това е период, в който можете да прегърнете спонтанността и да изразите уверено своята уникална същност.

Преминаването на Венера в Риби в понеделник внася нежна, любяща енергия във вашия четвърти дом, подобрявайки отношенията ви със семейството и близките. Тук Венера омекотява атмосферата, което го прави идеално време за лекуване на минали рани, насърчаване на хармонията у дома и разкрасяване на средата ви. Този транзит ви напомня за значението на любовта и подкрепата за изграждането на сигурна основа, от която можете уверено да изследвате света.

РЕКЛАМА

В средата на седмицата, с навлизането на Луната в Телец и във вашия 6-ти дом, акцентът се измества към здравето, работата и ежедневните задължения. От сряда нататък има призив да затвърдите приключенския си дух в практическите аспекти на всекидневния живот. Този период насърчава фокусирането върху здравето, ефективността и малките, но значими задачи, които допринасят за цялостното качество на живота ви. Това е време за създаване на здравословни навици, които поддържат физическото и психическото ви благополучие.

В петък пътуването на Луната в Близнаци осветява вашия 7-и дом на партньорствата и близките взаимоотношения, подчертавайки динамиката на даването и приемането. Този транзит насърчава общуването и любопитството във вашите взаимоотношения, като спомага за разбирането и взаимното израстване. Това е отлично време за участие в оживени дискусии, за съвместно изследване на нови перспективи и за наслаждаване на интелектуалната стимулация, която идва от значимите връзки.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели