Изберете страница

Стрелец – Седмичен Хороскоп за 11-17 февруари, 2024 г.

фев. 3, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Стрелците небесните движения през седмицата подтикват към танц между практичното и дълбокото, раздвижвайки вътрешния ви свят, както и взаимодействията ви с по-широката общност.

РЕКЛАМА

Седмицата започва с навлизането на Луната в Овен, което насочва вниманието към вашия пети дом на творчеството, романтиката и себеизразяването. Това е време, когато игривият ви дух и страстта към живота се разпалват, подтиквайки ви да преследвате това, което ви носи радост, и може би предизвиква ново романтично приключение или задълбочава съществуваща връзка.

На 13 февруари, когато Марс преминава във Водолей, комуникационните ви канали се зареждат с енергия, като се набляга на третия дом. Думите ви имат тежест и могат да предизвикат промяна, така че използвайте тази енергия разумно, особено в групови дискусии или в социалните медии.

Секстилът между Венера и Нептун в същия ден внася усещане за единство в личните ви стремежи и кариерата ви. Мечтите може да изглеждат постижими, а работното място може да предложи неочаквани източници на вдъхновение или подкрепа.

РЕКЛАМА

В Деня на влюбените Луната навлиза в Телец и в шестия ви дом на здравето и ежедневните задължения, а съвпадът Марс-Плутон подтиква към трансформация в по-широките ви социални кръгове. Това може да се прояви като стремеж към въвеждане на нови навици или промяна в професионалната ви мрежа. Това е мощно време за привеждане на ежедневието ви в съответствие с дългосрочните ви виждания.

Секстилът на Меркурий с Хирон на 15 февруари открива оздравителен диалог по отношение на финансите или самооценката. Разговорите, които се провеждат сега, могат да доведат до изцеление и подновено чувство за изобилие.

РЕКЛАМА

Преминаването на Луната в Близнаци на 16 февруари, съчетано с навлизането на Венера във Водолей, насочва вниманието към домашния ви живот и близките взаимоотношения. Това е период, узрял за социални събирания у дома или за участие в дейности за изграждане на общност.

И накрая, седмицата завършва с квадратура между Меркурий и Уран на 17 февруари, която носи неочаквани новини или прозрения, които могат да променят гледната ви точка за кариерата или житейските ви цели. Съвпадът между Венера и Плутон в същия ден задълбочава връзките ви с приятели или важни партньори, като насърчава задълбочени и вероятно трансформиращи разговори.

Стрелци, тази седмица е посветена на балансирането на ежедневното с необикновеното, намирането на радост в ежедневното и приемането на трансформиращата сила както на думите, така и на мълчанието. Вашият оптимизъм и авантюристичен дух ще ви преведат през всички изненади и ще ви помогнат да се възползвате от възможностите за растеж, които ви очакват.

Pin It on Pinterest

Сподели