Изберете страница

Стрелец – Седмичен Хороскоп за 13 до 19 май

май 4, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник съвпадът между Слънцето и Уран във вашия дом на рутината може да донесе неочаквани промени в дневния ви график. Бъдете отворени към възприемането на нови работни навици или здравни практики, които в началото може да изглеждат нетрадиционни, но в крайна сметка да доведат до положителни промени в живота ви. Тази промяна може да събуди отново ентусиазма ви за проекти или цели в областта на здравето.

РЕКЛАМА

До сряда Меркурий и Слънцето се изравняват с Лилит, привличайки вниманието към вашата кариера и публичен имидж. Това е благоприятно време да изразите стремежите си и да потърсите възможности за развитие. Не се притеснявайте да говорите – думите ви имат сила, а иновативните ви идеи могат да намерят добър отзвук сред хората на влиятелни позиции.

Квадратурата между Меркурий и Плутон в петък може да доведе до предизвикателства в общуването, свързани с финанси или общи ресурси. Възможно е да възникнат недоразумения, затова подхождайте към разговорите с яснота и търпение. Съсредоточете се върху намирането на практични решения, вместо да се забърквате в борба за власт, тъй като сътрудничеството ще даде най-добри резултати.

РЕКЛАМА

В събота Луната навлиза във Везни и внася социална енергия в деня ви. Ще почувствате влечение към общуване с приятели или участие в групови дейности, които съответстват на вашите ценности. Използвайте това време, за да насърчите връзките, които носят радост и обогатяват личната ви мрежа.

Секстилът на Слънцето с Нептун в неделя засилва творческата ви страна и насърчава емоционалните връзки в домашната ви среда. Това е отличен ден за занимания с изкуство или за прекарване на качествено време с любимите хора. Интуицията ви ще ви насочи към избори, които подхранват чувството ви за сигурност и щастие.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели