Изберете страница

Стрелец – Седмичен хороскоп за 14 – 20 януари, 2024 г.

ян. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Стрелците небесният пейзаж през седмицата, започваща на 14 януари 2024 г., е богат на възможности за растеж и изследване. Вашият авантюристичен дух на Стрелец ще бъде особено настроен към разнообразните астрологични енергии, които ще ви насочват в различни аспекти на личния и професионалния ви живот.

РЕКЛАМА

неделя, 14 януари

Този ден бележи началото на седмицата с пътуването на Луната в Риби, което акцентира върху вашия 4-ти дом на дома, семейството и емоционалните основи. Това е покана да се съсредоточите върху вътрешното си светилище, като подхранвате личното си пространство и отношенията със семейството. Този транзит насърчава по-съпричастен и интуитивен подход към домашните дела. Едновременно с това навлизането на Меркурий в Козирог активира вашия втори дом на финансите и личните ценности. Тази промяна изисква практичен и стратегически подход към финансовите ви въпроси, като ви насърчава да планирате и да общувате ефективно относно вашите ресурси и лични активи.

Вторник, 16 януари

С навлизането на Луната в Овен вашият 5-и дом на творчеството, романтиката и удоволствията се оживява. Тази фаза дава енергия на стремежа ви към радост, независимо дали става въпрос за творческо изразяване, романтични начинания или развлекателни дейности. Това е време да се отдадете на страстите си и да отпразнувате уникалните си таланти. Секстилът на Слънцето с Нептун, който смесва влиянията на втория и четвъртия ви дом, носи хармонично съчетание на практичност и интуиция при решаването на финансови и битови въпроси, което предполага добър баланс между грижата за материалните нужди и подхранването на емоционалното ви благополучие.

РЕКЛАМА

Четвъртък, 18 януари

Движението на Луната в Телец насочва вниманието ви към 6-ти дом на работата и здравето. Този период изисква заземен подход към ежедневните ви занимания и здравни практики. Това е идеалното време да си създадете нови навици, които да подобрят физическото ви благосъстояние, и да подходите към работните си задачи с усърдие и постоянство. Секстилът Меркурий-Сатурн, свързващ 2-ри и 4-ти дом, засилва необходимостта от структурирано мислене и планиране по въпроси, свързани с дома и финансите ви. Този аспект е благоприятен за изготвянето на дългосрочни финансови планове и за организирането на домашния ви живот по начин, който подкрепя цялостната ви стабилност и сигурност.

Петък, 19 януари

На този ден тригонът на Меркурий с Юпитер, засягащ 2-ри и 3-ти дом, внася оптимистична и експанзивна енергия в комуникациите и финансовото ви планиране. Това е време, в което вашите идеи и разговори могат да доведат до растеж във финансовия ви сектор, може би чрез нови възможности или прозрения. Този аспект насърчава позитивната перспектива и широкото мислене при взаимодействията и финансовите ви решения. Въпреки това аспектът Венера – квадрат Нептун ви предупреждава в третия ви дом на общуването и в шестия ви дом на ежедневието. Бъдете предпазливи от неправилно общуване или нереалистични очаквания в работната си среда или в ежедневните си контакти.

РЕКЛАМА

Събота, 20 януари

Съединението на Слънцето с Плутон в Козирог, във вашия 2-ри дом, означава мощна трансформация в подхода ви към финансите и личните ценности. Този аспект може да доведе до дълбоки и задълбочени промени в начина, по който възприемате ресурсите и самооценката си, като ви подтиква да преосмислите това, което наистина има значение за вас. С навлизането на Луната в Близнаци фокусът ви се премества към 7-и дом на партньорствата, което подчертава взаимодействията и споразуменията ви с другите. Това е време за водене на значими разговори и сътрудничество, като използвате естествения си стрелски чар и проницателност. Марс в тригон с Лилит, включващ 2-ри и 3-ти дом, насърчава настойчивата комуникация относно вашите ценности и ресурси, като спомага за яснота и директност във финансовите дискусии.

Pin It on Pinterest

Сподели