Изберете страница

Стрелец – Седмичен Хороскоп за 15-ти до 21-ви април 2024 г.

апр. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Съвпадът между Меркурий и Хирон в Овен в понеделник хвърля светлина върху вашия пети дом на творчеството, любовта и себеизразяването. Това съчетание подтиква към интроспекция и изцеление, свързани с начина, по който изразявате своята уникалност и се занимавате с дейности, които ви носят радост. Това е силен момент за преодоляване на минали рани, свързани със себеизразяването или взаимоотношенията, който проправя пътя към по-автентично и радостно общуване със света и хората, които цените.

Във вторник, когато Луната навлиза в Лъв, тя насочва вниманието ви към деветия дом на приключенията, вярата и висшето образование, като ви насърчава да търсите преживявания, които разширяват хоризонтите ви и задълбочават разбирането ви за разнообразния гоблен на живота. Този транзит съживява вродената ви любов към изследването, независимо дали става въпрос за пътуване, интелектуални занимания или духовно изследване, като ви подтиква да прегърнете непознатото с отворено сърце.

РЕКЛАМА

Съединението на Меркурий и Венера в Овен в четвъртък продължава да подчертава вашия пети дом, като насърчава атмосферата на хармония и творчество във взаимодействията ви и в личните ви проекти. Този период е подходящ за романтика, артистично изразяване и наслаждаване на удоволствията от живота. Вашето обаяние и комуникативни умения се засилват, което го прави отлично време за сърдечни връзки и творческо сътрудничество.

В четвъртък транзитът на Луната в Дева премества фокуса към десетия ви дом на кариерата и публичния имидж, като ви подтиква да обмислите практически стъпки за постигане на професионалните си цели. Този период изисква подробен подход към амбициите ви, като насърчава организацията, ефективността и внимателното обмисляне на това как кариерата ви съответства на личните ви ценности и на въздействието, което искате да окажете върху света.

РЕКЛАМА

Петъчният секстил Марс – Юпитер, при който Марс в Риби осветява вашия четвърти дом, а Юпитер в Телец зарежда с енергия вашия шести дом, предполага продуктивно взаимодействие между домашната ви среда и ежедневните ви задължения. Този аспект ви насърчава да намерите баланс и развитие в личния си живот и в работните си навици, като е възможно да доведе до подобрения в жилищната ви ситуация или в баланса между професионалния и личния ви живот, които да подпомогнат цялостното ви благосъстояние.

През уикенда се появява смесица от енергии, тъй като Луната навлиза във Везни, засягайки единадесетия ви дом на приятелствата и бъдещите стремежи, а Слънцето прави квадратура с Плутон във втория ви дом на ресурсите и самоуважението. Тези транзити ви предизвикват да съчетаете личните си ценности и материалните си нужди с целите си и ролята, която играете в общността си. Това е време да се замислите за стремежите си, за ресурсите, от които се нуждаете, за да ги постигнете, и за това как можете да насърчите значимите връзки, които подкрепят пътя ви.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели