Изберете страница

Стрелец – Седмичен Хороскоп за 15 – 21 юли 2024

юли 7, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Стрелци, тази седмица ви подтиква да се фокусирате върху финансите си и да преосмислите отношението си към материалните притежания. В понеделник Марс се среща с Уран във вашия шести дом на работата и здравето, което може да доведе до неочаквани промени в ежедневието ви или да ви вдъхнови да направите промени в начина си на живот. Бъдете отворени към нови възможности и се доверете на инстинктите си.

В сряда Луната навлиза в Козирог, вашия втори дом на финансите и ценностите. Това е чудесно време да направите бюджет, да прегледате инвестициите си и да се съсредоточите върху финансовите си цели. Може да откриете нови начини да увеличите доходите си или да спестите пари.

РЕКЛАМА

Четвъртък носи хармоничен аспект между Слънцето и Уран, който ви насърчава да се изразите творчески и да се забавлявате. Вашият пети дом на любовта, романтиката и творчеството е активиран, така че може да се почувствате по-вдъхновени и страстни от обикновено. Това е чудесно време да се отдадете на хобитата си, да прекарате време с любимите си хора или да започнете нов творчески проект.

В петък Луната преминава във вашия първи дом на личността и външния вид. Това е време да се съсредоточите върху себе си и да се погрижите за нуждите си. Може да решите да промените външния си вид, да започнете нов здравословен режим или да се отдадете на малко лично време.

РЕКЛАМА

Събота носи хармоничен аспект между Венера и Лунния възел, който благоприятства вашите взаимоотношения и комуникация. Вашият седми дом на партньорствата и трети дом на комуникацията са активирани, така че може да се почувствате по-свързани с любимите си хора и да имате по-смислени разговори.

Седмицата завършва с пълнолуние в Козирог в неделя, което осветява вашия втори дом на финансите и ценностите. Това е време за размисъл върху вашите финансови цели и за освобождаване от стари модели на мислене, които ви задържат. Може да се почувствате вдъхновени да направите смели финансови ходове или да инвестирате в бъдещето си.