Изберете страница

Стрелец – Седмичен Хороскоп за 18-24 февруари, 2024 г.

фев. 10, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Стрелци, тази седмица ви призовава да балансирате между основите на дома и семейството и желанието за външно изследване и изразяване. Възползвайте се от възможностите за емоционално израстване, значими връзки и стремеж към знания, като позволите на тези преживявания да обогатят пътуването ви към по-интегрирана и пълноценна същност.

РЕКЛАМА

Когато Стрелецът започне седмицата, започваща в понеделник, 19 февруари 2024 г., с навлизането на Слънцето в знака на Рибите на преден план излиза промяната към подхранване на домашните и емоционалните основи. Този преход осветява вашия четвърти дом, подчертавайки значението на домашната ви среда, семейните отношения и емоционалната сигурност.

Това е период за задълбочаване на връзките ви с вашите корени и обмисляне на начини да направите жизненото си пространство по-отразяващо вътрешния ви свят. Рибешкото влияние ви приканва да възприемете емпатията и разбирането в семейната динамика, евентуално да излекувате стари рани или просто да прекарвате повече време в уюта на дома си, насърчавайки чувството за мир и принадлежност.

В същия ден преминаването на Луната в Рак активира вашия 8-ми дом на трансформацията, споделените ресурси и интимността. Това влияние привлича вниманието ви към по-дълбоките връзки в живота ви, като насърчава емоционалната уязвимост и изследването на споделените ценности и ресурси.

Това е отлично време за разглеждане на въпроси, свързани със съвместни финанси, инвестиции или емоционални връзки, които изискват доверие и взаимна подкрепа. Луната в Рак ви подтиква към самоанализ, като ви призовава да обмислите какви промени могат да насърчат растежа и по-дълбоките връзки.

РЕКЛАМА

В сряда, 21 февруари, с навлизането на Луната в Лъв фокусът ви се премества към 9-и дом на пътуванията, висшето образование и философската експанзия. Огнената енергия на Лъва разпалва вроденото ви желание за приключения и открития, като ви насърчава да преследвате нови преживявания, които разширяват хоризонтите ви. Независимо дали планирате пътуване, запознавате се с различни култури или се впускате в обучение, което разширява знанията ви, този период е подходящ за развитие и изследване отвъд обичайните ви граници.

Съединението на Венера и Марс в петък, 22 февруари, внася динамична енергия във вашия трети дом на общуването, мисълта и общността. Това съвпадение може да предизвика страстни дискусии, нови идеи и бурна социална активност.

Това е време, в което думите ви носят едновременно очарование и настойчивост, което го прави идеално за преговори, творческо изразяване на идеите ви или просто за наслаждаване на оживен обмен на мнения с хората около вас. Съвпадът между Венера и Марс ви насърчава да се свързвате с вашата общност и да споделяте мислите си с ентусиазъм и увереност.

РЕКЛАМА

Навлизането на Меркурий в Риби в събота, 23 февруари, придава дълбочина на разговорите ви в четвърти дом, като засилва темите за дома и емоционалния интроспекция. Общуването с членовете на семейството може да стане по-състрадателно и интуитивно, което ще позволи по-добро разбиране на вътрешния свят на всеки от тях. Този транзит подкрепя дискусиите за подобрения в дома, преместването или всякакви въпроси, които целят да засилят чувството ви за сигурност и емоционално благополучие.

Седмицата завършва с Пълнолуние в Дева в неделя, 24 февруари, което осветява вашия 10-ти дом на кариерата и обществения имидж. Това Пълнолуние води до кулминация на усилията в професионалния ви живот, като ви подтиква да оцените постиженията си и практическите аспекти на кариерния си път.

Това е време да разпознаете къде може да са необходими корекции, за да съгласувате професионалните си цели с личната си почтеност. Обмислете обществената си роля и помислете как работата ви допринася за по-широките ви житейски цели, като евентуално направите промени, които да отразяват истинските ви ценности и стремежи.

Pin It on Pinterest

Сподели