Изберете страница

Стрелец – Седмичен Хороскоп за 22-ри до 29-ти април 2024 г.

апр. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата за вас, Стрелци, започва с мощно пълнолуние в Скорпион в понеделник, което хвърля светлина върху вашия дванадесети дом на тайните, подсъзнанието и края. Това може да доведе до период на интензивна интроспекция или да разкрие скрити аспекти от живота ви, на които трябва да обърнете внимание. Вероятни са емоционални или духовни разкрития, които ще ви подтикнат да се освободите от минали тежести и да приемете период на изцеление и приключване.
Във вторник, когато Луната остава в Скорпион, продължете да изследвате тези дълбоки психологически сфери. Това е отлично време за терапевтични дейности, като медитация, водене на дневник или търсене на съвет, които могат да ви помогнат да преработите и освободите стари модели или тайни, които са ви задържали.

РЕКЛАМА

Енергията се променя в четвъртък с благоприятен тригон между Юпитер и Лилит, който въздейства върху петия ви дом на романтиката и творчеството и деветия ви дом на висшето образование и приключенията. Това съвпадение носи усещане за свобода и разширяване на личния и творческия ви живот. Това е идеалният момент да се заемете с дейности, които носят радост и изразяват вашата уникална същност, може би чрез пътуване, започване на нов артистичен проект или изследване на нови романтични връзки.
В петък, когато Луната навлезе във вашия знак, Стрелец, ще почувствате прилив на енергия и увереност. Този транзит подчертава вашия първи дом на Аз-а и идентичността, като ви насърчава да правите смели стъпки напред и да утвърждавате своята независимост. Възползвайте се от този тласък на личната си жизненост и инициативност; това е отлично време да започнете нови проекти или да вземете важни лични решения.

РЕКЛАМА

През уикенда Луната се премества в Козирог и активира втория ви дом на финансите и ценностите. В събота и неделя насочете вниманието си към практически въпроси като бюджетиране, планиране и поставяне на финансови цели. Това е добър период да се организирате и да вземете разумни решения, които ще осигурят материалното ви бъдеще.
Седмицата завършва с навлизането на Венера в Телец в понеделник, което ще окаже влияние върху шестия ви дом на здравето и ежедневните задължения. С Венера в тази позиция намерете радост в ежедневните си задачи и подобрете работната си среда. Това е и чудесно време да започнете нов здравен режим, който не само да подобри физическото ви благосъстояние, но и да ви донесе удоволствие. Възприемете рутина, която обединява красотата и комфорта, правейки обикновените части от ежедневието ви по-приятни.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели