Изберете страница

Стрелец – Седмичен Хороскоп за 24-ти до 30-ти март 2024 г.

мар. 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Скорпион, когато навлезете в тази седмица, Вселената подготвя почвата за поредица от дълбоки трансформации, започващи в неделя, когато Луната навлиза във Везни, осветявайки вашия дванадесети дом на несъзнаваното и духовното израстване. Този ден също така предвещава секстил на Венера с Юпитер – небесна хармония, която благославя единадесетия ви дом на приятелствата и стремежите заедно с деветия ви дом на мъдростта и приключенията. Приливът на оптимизъм може да породи нови мечти или да доведе на пътя ви приятел с мъдър съвет. Приемете връзките, които ви вдъхновяват да разширите хоризонтите си и да се осмелите да мечтаете повече.

РЕКЛАМА

В понеделник Пълнолунието във Везни ще освети единадесетия ви дом, като ще доведе до кулминация на усилията, свързани с вашия социален кръг или дългосрочни стремежи. Това е момент, в който да се възползвате от ползите от екипната работа и колективните проекти или може би да преразгледате целите си в светлината на скорошни постижения или промени в перспективата. Тази лунация ви насърчава да се откажете от всякакви връзки или мечти, които вече не ви служат, като освободите място за нови амбиции и съюзи, които съответстват на вашата развиваща се същност.

В средата на седмицата, в сряда, когато Луната навлезе в Скорпион, фокусът ви се измества навътре, осветявайки дванадесети дом на уединението и духовните прозрения. В същия ден Венера се противопоставя на Лилит, като предизвиква баланса между десетия ви дом на кариерните амбиции и четвъртия ви дом на дома и емоционалните основи. Възможно е да се чувствате разкъсани между изискванията на обществената си роля и нуждите на личния си живот. Намирането на среден път изисква честен размисъл за приоритетите ви и може би новаторско решаване на проблеми, за да задоволите и двете групи нужди.

РЕКЛАМА

В четвъртък Венера прави секстил с Уран, внасяйки освежаващ полъх на промяна във вашия пети и седми дом. Това космическо подреждане ви насърчава да изследвате нови аспекти на удоволствието, творчеството и взаимоотношенията. Бъдете отворени за спонтанни приключения или нетрадиционни романтични жестове. Изненадващите елементи могат да съживят съществуващите взаимоотношения или да ви доведат до нови интригуващи срещи.

Седмицата завършва в петък с пътуването на Луната в Стрелец, което подчертава вашия втори дом на ресурсите и ценностите. Този транзит ви приканва да обмислите материалните и духовните си активи в светлината на неотдавнашните ви интроспекции и трансформации. Това е подходящ момент да приведете финансите и имуществото си в съответствие с най-автентичните си ценности, като гарантирате, че това, което изграждате и съхранявате, наистина отразява дълбочината на вашата същност.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели