Изберете страница

Стрелец – Хороскоп за 28 януари до 3 февруари, 2024 г.

ян. 20, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица, Стрелци, звездите ви водят през разнообразни преживявания – от финансови иновации и разширяване на кариерата до интроспекция и себеизразяване. Всяко събитие предлага възможност за израстване и адаптиране. Приемете тези моменти с естествения си оптимизъм и авантюристичен дух и ще откриете удовлетворяващ път на себепознание и личностно развитие.

РЕКЛАМА

Седмицата започва със стимулиращ аспект в неделя, 28 януари, когато Меркурий и Уран образуват тригон. Това събитие оказва влияние предимно върху вашия втори дом на личните финанси и ценности, като предизвиква новаторски мисли за финансовия ви подход. Бъдете готови за внезапни прозрения или нови възможности, които могат да променят разбирането ви за финансова стабилност и материални ресурси. На този ден Венера прави секстил със Сатурн, което влияе както на втория ви дом на личните финанси, така и на четвъртия дом на дома и семейството. Този транзит предполага изграждането на трайни структури в личните ви финанси и намирането на стабилност в домашния ви живот. Помислете за прилагането на практически стратегии за дългосрочно финансово планиране и управление на дома.

В понеделник, 29 януари, Венера прави тригон с Юпитер, като хвърля благоприятна светлина върху 6-ти дом на здравето и ежедневните ви задължения и 10-ти дом на кариерата. Това хармонично съчетание обещава растеж и късмет в професионалния ви живот, съчетани с чувство на благополучие в ежедневните ви дела. Това е идеалното време да разширите професионалните си стремежи или да усъвършенствате ежедневните си навици, за да подкрепите по-широките си цели.

РЕКЛАМА

Едновременно с това Марс прави тригон с Уран, внасяйки динамична енергия във вашия 6-ти дом на здравето и ежедневните задължения. Този аспект ви насърчава да възприемете новаторски подходи в работата и здравословните си практики. Независимо дали става въпрос за приемане на нови фитнес процедури или за експериментиране с авангардни техники в работата ви, това е ден, в който да разширите границите и да изследвате нови възможности.

Навлизането на Луната във Везни във вторник, 30 януари, акцентира върху вашия 11-и дом на приятелствата и бъдещите планове. Този лунен транзит ви приканва да се свържете със социалния си кръг и да съобразите дейностите си с дългосрочните си стремежи. Работата в мрежа и участието в обществения живот могат да ви осигурят ценни познания и подкрепа за бъдещите ви начинания.

В четвъртък, 1 февруари, преминаването на Луната в Скорпион насочва вниманието ви към вашия 12-и дом на подсъзнанието и скритите въпроси. Този период насърчава интроспекцията и по-задълбоченото изследване на вътрешния ви свят. Това е време за размисъл върху минали преживявания, за разкриване на скрити емоции и за търсене на вътрешен мир.

РЕКЛАМА

В петък, 2 февруари, се наблюдава секстил Меркурий-Нептун, който въздейства върху вашия 4-и дом на дома и семейството и 3-и дом на общуването. Този аспект улеснява въображаемите и съпричастни разговори във вашето семейство и близкия ви кръг. Използвайте този ден, за да задълбочите емоционалните си връзки и да изразите творческите си идеи в личното си обкръжение.

Седмицата завършва в събота, 3 февруари, с тригон на Венера с Лилит, който оказва влияние върху 5-ия ви дом на творчеството и романтиката и 1-ия ви дом на Аз-а. Това съвпадение ви приканва да изследвате и приемете нетрадиционните аспекти на личността си, особено в творческите и романтичните занимания. Това е време да отпразнувате уникалните си качества и да преследвате това, което наистина ви носи радост и удовлетворение.

Pin It on Pinterest

Сподели