Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 15 – 21 юли 2024

юли 7, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Телци, тази седмица ви носи взрив от енергия и неочаквани обрати. В понеделник Марс се среща с Уран във вашия знак, разтърсвайки първия ви дом на личността и външния вид. Може да почувствате внезапно желание за промяна или да изпитате неочаквани събития, които ви предизвикват да излезете от зоната си на комфорт. Прегърнете тази вълнуваща енергия и се оставете да бъдете водени от вътрешния си глас.

В сряда Луната навлиза във вашия осми дом на трансформацията и споделените ресурси. Това е време за задълбочаване във вътрешния ви свят и изследване на емоционалните ви дълбини. Може да се сблъскате с някои интензивни чувства, но не се страхувайте да се изправите срещу тях. Това е възможност да се освободите от стари модели и да се преобразите.

РЕКЛАМА

Четвъртък носи хармоничен аспект между Слънцето и Уран, който ви насърчава да разширите кръгозора си и да потърсите нови знания и преживявания. Вашият девети дом на пътуванията и висшето образование е активиран, така че може да се почувствате привлечени от пътуване, обучение или духовно търсене.

В петък Луната преминава в Козирог, вашия девети дом на философията и приключенията. Това е чудесно време да планирате бъдещето си и да си поставите нови цели. Може да се почувствате вдъхновени да предприемете смели стъпки към мечтите си.

РЕКЛАМА

Събота носи хармоничен аспект между Венера и Лунния възел, който благоприятства любовния ви живот и творческите ви начинания. Вашият пети дом на романтиката и изкуството е активиран, така че може да се почувствате по-привлекателни и харизматични от обикновено. Това е чудесно време да изразите себе си чрез изкуство, музика или други творчески занимания.

Седмицата завършва с пълнолуние в Козирог в неделя, което осветява вашия девети дом на пътуванията и висшето образование. Това е време за размисъл върху вашите убеждения и ценности и за освобождаване от всичко, което вече не ви служи. Може да се почувствате привлечени от духовно търсене или да се запишете на курс, за да разширите знанията си.