Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 17 – 23 юни 2024

юни 9, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата започва с фокус върху общуването и връзките ви с околните. С навлизането на Меркурий и Венера в Рак на 17 юни, ще се почувствате по-емоционални и свързани с близките си. Изразявайте открито чувствата си и ценете моментите на интимност. В сряда, с Луната в Стрелец, ще бъдете привлечени от нови знания и приключения. Обмислете кратко пътуване или се запишете на курс, който винаги сте искали да опитате.

РЕКЛАМА

Началото на сезона Рак на 20 юни ви призовава да обърнете внимание на дома и семейството си. Създайте хармония и уют в дома си, прекарвайте повече време с близките си и се отдайте на заслужена почивка. В петък, Луната в Козирог ще ви даде тласък да преследвате амбициите си. Използвайте тази енергия, за да постигнете напредък в кариерата си или да се заемете с проект, който отлагате отдавна. Бъдете практични и организирани, за да постигнете максимални резултати.

РЕКЛАМА

В събота, напрежението от квадрата на Меркурий с Лунните възли може да доведе до недоразумения и объркване. Бъдете внимателни в комуникацията си и избягвайте конфликти. Не забравяйте да се доверите на интуицията си и да потърсите съвет от доверени хора, ако се чувствате несигурни.

Тази седмица ви предоставя възможност да задълбочите връзките си, да разширите хоризонтите си и да постигнете напредък в кариерата си. Възползвайте се максимално от всяка възможност, като останете верни на себе си и ценностите си. Не забравяйте да се погрижите за себе си и да се насладите на малките радости в живота.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели