Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 24 – 30 юни 2024

юни 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Навлизането на Луната във Водолей в понеделник ще събуди 10-ия ви дом на кариерата и обществения имидж. Бъдете готови за неочаквани възможности, които могат да възникнат в професионалната ви сфера. Обърнете внимание на иновативни идеи, които се появяват по това време, защото те може да ви изведат на следващото ниво.

Сряда носи хармоничен тригон между Меркурий и Сатурн, влияещ върху 11-ия ви дом на социалните кръгове и 2-ия ви дом на ценностите. Това е чудесна възможност да укрепите връзките с приятелите си и да обсъдите дългосрочните си финансови цели. Съсредоточете се върху изграждането на трайни отношения и разумни инвестиции.

РЕКЛАМА

Петък бележи влизането на Луната във вашия 12-и дом на подсъзнанието и духовността. Това е момент за интроспекция и размисъл. Отделете време да се свържете с вътрешния си свят, да медитирате и да се грижите за емоционалното си благополучие. Обърнете внимание на сънищата си, тъй като те може да носят скрити послания.

Събота донася чувствен секстил между Венера и Марс, активирайки 11-ия ви дом на социалните кръгове и 1-ия ви дом на себеизразяването. Това е прекрасно време да разширите социалния си кръг, да се запознаете с нови хора и да покажете чара си. Не се колебайте да се свързвате с другите и да изразявате себе си творчески.

РЕКЛАМА

Преместването на Лилит във Везни също в събота може да предизвика някаква нестабилност в 6-ия ви дом на ежедневието и здравето. Може да се сблъскате с малки пречки или смущения в рутината си. Останете спокойни и адаптирайте се към промените, като същевременно давате приоритет на благосъстоянието си.

Неделя носи вълнуващ секстил между Меркурий и Уран, засягащ 11-ия ви дом на социалните кръгове и 1-ия ви дом на себеизразяването. Това е момент на вдъхновение и иновации. Отворете се за нови идеи и перспективи, които могат да дойдат от неочаквани източници. Прегърнете индивидуалността си и не се страхувайте да се откроите от тълпата.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org