Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 8 – 14 юли 2024

юни 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Телец, в понеделник Меркурий в секстил с Юпитер осветява четвъртия ви дом на дома и семейството. Може да почувствате желание да разширите жилищното си пространство или да се заемете с проект за подобряване на дома. Общуването с членовете на семейството е благоприятно и това е отличен ден за обсъждане на бъдещи планове или за разрешаване на някакви продължителни проблеми. Природната ви практичност, съчетана с този космически тласък, е идеалното време за създаване на топла и приветлива атмосфера у дома.
Във вторник, когато Луната навлиза в Дева, петият ви дом на творчеството и удоволствията получава небесен акцент. Ще почувствате силно желание да се занимавате с хобита, които ви носят радост. Това е идеален ден за артистични начинания, игриви занимания или прекарване на качествено време с децата. Пуснете вътрешното си дете да играе и се отдайте на дейности, които карат сърцето ви да пее.

РЕКЛАМА

В четвъртък Венера навлиза в Лъв и отново влияе на вашия четвърти дом. Фокусът продължава да бъде върху домашния ви живот, но с допълнителен привкус на красота и хармония. Помислете за преобзавеждане или планирайте семейно събиране. Очарованието ви се засилва, което прави общуването с любимите хора особено приятно. Използвайте тази енергия, за да създадете любяща и комфортна среда.
В петък Луната ще премине във Везни, което ще засегне шестия ви дом на работата и здравето. Балансът и сътрудничеството в професионалния ви живот стават ключови теми. Сътрудничете си с колегите и се стремете към хармония на работното си място. Това също е отлично време да обърнете внимание на здравето си – помислете дали да не започнете нова оздравителна процедура или просто да се уверите, че поддържате добър баланс между работата и личния живот.

РЕКЛАМА

Съботният секстил на Венера с Лилит в четвърти и шести дом носи интересна смесица от домашен уют и професионално очарование. Може да откриете иновативни начини да съчетаете личния и професионалния си живот. Може би работата от вкъщи ще стане по-привлекателна или ще откриете уникален метод за повишаване на производителността. Възползвайте се от тази енергия, за да вземете смели, но практични решения, които са от полза както за личното ви пространство, така и за кариерата ви.
С навлизането на Луната в Скорпион в неделя се откроява седмият ви дом на взаимоотношенията. Емоционалната дълбочина и интензивност във взаимодействията ви стават видими. Това е ден за смислени разговори и за разбиране на динамиката на близките ви взаимоотношения. Помислете от какво наистина се нуждаете от партньорствата си и ясно съобщавайте желанията си. Тази енергия подкрепя трансформиращите връзки и укрепването на връзките.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели