Изберете страница

Телец – Месечен Хороскоп за Април 2024

фев. 25, 2024 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Април 2024 г. за Телец е симфония от космически движения, предвещаваща сезон на дълбоко личностно израстване и трансформация. През този месец Вселената се подрежда по такъв начин, че Телецът е насърчен да навлезе дълбоко в сферата на личните ценности, взаимоотношенията и себеизразяването, воден от небесния танц на планетите през картата си.

РЕКЛАМА

Целият месец е подчертан от ретроградното пътуване на Северния възел, което подтиква към рефлексивно изследване на посоката на живота ви, особено в контекста на партньорствата и споделените ресурси. Тази интроспективна тема е вашата пътеводна светлина през април, като ви подтиква да обмислите как да обедините енергията и ресурсите си с тези около вас.

Ретроградният Меркурий от 1 до 25 април раздвижва водите на вашия 12-и дом на подсъзнанието, тайните и края. Този период изисква пауза, приканвайки ви да се вслушате във вътрешния си глас и да се заемете с недовършени дела. Несъответствията или забавянията всъщност могат да послужат като прикрита благословия, предлагайки ви възможност да преразгледате решенията си и да излекувате минали рани, преди да продължите напред.

На 5 април Венера, вашата управляваща планета, навлиза в Овен и във вашия 12-и дом, като насочва вниманието ви към любовта и взаимоотношенията от по-интроспективна и духовна гледна точка. Този транзит е призив да изследвате дълбините на емоциите си и да се свържете с партньора или любимите си хора на душевно ниво. Това е време за изцеление и освобождаване от стари модели в любовта, което освобождава място за нови начала.

Новолунието на 8 април, също в Овен и във вашия 12-и дом, предлага мощен момент за поставяне на намерения, свързани с емоционално изцеление, духовно израстване и освобождаване от миналото. Това е отличен момент за медитация, водене на дневник или други практики, които ви помагат да се свържете с вътрешната си същност.

В средата на месеца съвпадът на Меркурий с Хирон на 15 април, все още във вашия 12-и дом, хвърля светлина върху стари рани, които може би ви пречат да продължите напред. Това е благоприятно време за терапия, самоанализ и всякакви форми на лечение, които ви помагат да се справите с тези проблеми.

РЕКЛАМА

Когато Слънцето навлезе във вашия знак на 19 април, а Меркурий се съедини с Венера в същия ден, светлината на прожекторите се насочва към вас, Телци. Тази промяна бележи началото на вашата лична нова година, като набляга на себеизразяването, личните желания и привличането на това, което цените най-много. Това е време да отпразнувате същността си и да си поставите намерения за вашата лична нова година.

Пълнолунието на 23 април в Скорпион активира вашия 7-и дом на партньорствата и отворените врагове, като поставя на фокус въпросите на ангажираността, преговорите и взаимоотношенията. Това лунно събитие може да доведе до развръзка на значима връзка, изисквайки баланс между вашите нужди и тези на другите.

С навлизането на Венера в Телец на 29 април вашият чар, привлекателност и желание за комфорт се засилват. Този транзит засилва естествения ви афинитет към красотата и хармонията, което го прави идеално време да се поглезите и да освежите личния си външен вид или обкръжението си.

И накрая, Марс навлиза в Овен на 30 април, активирайки отново 12-ия ви дом, като ви подтиква да заявите себе си и да разчистите старото, за да освободите място за новото. Това може да е свързано с противопоставяне на страхове или отстояване на граници със състрадание.

През целия април Телецът е насърчаван да приеме промяната, като се освободи от миналото и излекува стари рани, за да даде път на новото начало. Занимавайте се с дейности, които ви заземяват и ви свързват с природата, като градинарство или прекарване на време на открито. Помислете за практики, които насърчават вътрешния мир, като йога или медитация, за да се справите с енергиите на този месец с благодат и сила. Не забравяйте, че това е време за самоанализ и обновление, което подготвя почвата за вашето прераждане.

РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели