Изберете страница

Месечен Хороскоп за Зодия Телец за Ноември 2023

окт. 29, 2023 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Добре дошли в ноември, Телци. Космосът показва, че е време да уредите всички разногласия, което ще ви осигури спокоен месец. След сътресенията от октомврийското пълнолуние и лунното затъмнение във вашия знак Сатурн се намесва, като от 4 ноември оказва пряко влияние върху вашия 11-и дом на приятелството. Тази промяна набляга на истинските приятелства и същевременно ви отдалечава от неискрените.

Да сте твърди в убежденията си е една от силните ви страни, но това понякога може да доведе до забавяне при вземането на решения, особено в личен и професионален план. От съществено значение е да бъдете нежни със себе си. Навлизането на Венера във Везни и във вашия 6-ти дом на здравето на 8 ноември ви насърчава да се освободите от минали съжаления и да погледнете напред с надежда.

РЕКЛАМА

Приемете автентичността на 9 ноември, когато Меркурий преминава в Стрелец и вашия 8-ми дом на трансформацията. Тази фаза набляга на личния комфорт и разбирането в интимността. Независимо дали сте нетърпеливи да изследвате, или сте доволни от това, че сте резервирани, всеки индивидуален опит е валиден и уникален.

На 13 ноември новолунието в Скорпион осветява вашия 7-и дом на партньорството. Вместо да позволявате на съмненията да ви погълнат, впуснете се в открити разговори. Обръщането към притесненията помага да се разграничат истинските проблеми от обикновените тревоги.

Празничните вибрации се засилват от 22 ноември с настъпването на сезона на Стрелеца. Това е идеалният период, в който можете да се насладите истински, Телец. Тъй като Марс се съединява със Стрелец на 24 ноември, дайте приоритет на празнуването на живота с тези, които наистина цените, дори ако това означава да вземете трудни решения. Пълнолунието на 27 ноември осветява втория ви Дом на притежанията, като раздвижва щедрия ви дух. Макар че подаряването на подаръци е прекрасно, не забравяйте, че споделянето на времето ви с любимите хора е също толкова ценно. Наслаждавайте се на месеца, Телци, и очаквайте повече новости през декември.

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели