Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп (10 – 16 Декември 2023)

дек. 9, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица представя богат гоблен от астрологични влияния за Телеца, като се фокусира върху динамиката на взаимоотношенията, личната трансформация и професионалното развитие. Всеки транзит предоставя възможност за растеж и размисъл в различни области на живота ви.

РЕКЛАМА

Неделя, 10 декември

Този ден се характеризира със значителен аспект – Венера в Скорпион се противопоставя на Юпитер във вашия знак, Телец. Венера, разположена в 7-ия ви дом на взаимоотношенията и партньорствата, създава динамично напрежение с Юпитер в 1-ия ви дом на себе си и идентичността. Тази опозиция може да изведе на преден план въпроси, свързани с равновесието във вашите взаимоотношения, както лични, така и професионални.

 • Задълбочен анализ: Възможно е да се окаже, че преценявате своите нужди спрямо тези на партньорите си. Това може да е момент, в който желанието ви за хармония във взаимоотношенията може да се сблъска с нуждата ви от личностно израстване и разширяване. Това е период, който изисква самоанализ за това как се утвърждавате във взаимоотношенията си и дали не давате твърде много или недостатъчно.
 • Съвет: Ключът е в намирането на равновесие. Уверете се, че гласът ви се чува и нуждите ви се задоволяват, без да засенчвате потребностите на значимите за вас хора. Това е идеалното време за открити, честни и може би трансформиращи разговори с партньорите ви.

Понеделник, 11 декември

 • Луната навлиза в Стрелец: С навлизането си в Стрелец Луната осветява вашия 8-ми дом на трансформацията, споделените ресурси и интимността. Този транзит ви насърчава да навлезете по-дълбоко в емоционалните и финансовите аспекти на вашите взаимоотношения.
 • Меркурий Секстил Венера: Меркурий в Козирог, който образува секстил с Венера в Скорпион, допълнително подчертава комуникацията във вашите взаимоотношения, особено по отношение на споделени активи или дълбоки емоционални въпроси. Този аспект се появява между 9-и и 7-и дом, което предполага, че дискусиите може да включват теми, свързани с вярвания, пътуване на дълги разстояния или правни въпроси.
 • Венера Секстил Лилит: Венера в 7-ия ви дом се свързва с Лилит в Дева в 5-ия ви дом и носи уникална смесица от енергии, засягащи романтичния ви живот и творческото ви изразяване. Това може да е време за изследване на нови измерения в любовния ви живот или в артистичните ви занимания.
 • Съвети: Приемете непредубедеността в общуването си. Това е благоприятно време да обсъждате с партньора си чувствителни теми като финанси или интимност. Също така помислете за проучване на нови творчески или романтични идеи, които биха могли да подмладят отношенията ви.
РЕКЛАМА

Вторник, 12 декември

Новолунието в Стрелец активира вашия 8-ми дом, предоставяйки възможност за ново начало по въпроси, свързани със споделени ресурси, дълбоки емоционални връзки и лична трансформация. Тази лунна фаза подтиква към самоанализ и определяне на намерения за растеж в тези области.

 • Задълбочен анализ: Възможно е да обмисляте промени в начина, по който управлявате споделени финанси, или да искате да задълбочите емоционалните си връзки. Това е отличен момент да започнете разговори за общите финансови цели или да се заемете с някакви основни проблеми във вашите взаимоотношения.
 • Съвети: Обмислете какво трябва да оставите и какво искате да развиете в отношенията си и във финансовите въпроси. Това може да е добър момент да започнете нова инвестиция, да потърсите заем или да работите върху емоционално изцеление.
РЕКЛАМА

Сряда, 13 декември

Движението на Луната в Козирог премества фокуса ви към 9-и дом – сферата на висшето образование, философията и пътуванията на дълги разстояния. Този транзит внася по-сериозен тон, като ви насърчава да се замислите за по-широката си житейска философия и дългосрочните си цели.

 • Задълбочен анализ: Това може да бъде период на размисъл, в който да оцените системите си от убеждения и как те съответстват на настоящия ви житейски път. Също така е подходящо време да планирате или да започнете образователно занимание или пътешествие, което може да разшири хоризонтите ви.
 • Съвети: Помислете за личното си израстване и как можете да разширите знанията и опита си. Помислете за записване на курс, планиране на пътуване или участие в дейности, които разширяват границите на обичайното ви мислене.

Петък, 15 декември

 • Луната навлиза във Водолей: С навлизането си във Водолей Луната осветява вашия 10-ти дом на кариерата и обществения имидж. През този период може да се съсредоточите върху професионалните си стремежи и върху това как ви възприемат в професионалния ви кръг.
 • Марс в тригон с Хирон: Междувременно Марс в Стрелец в 8-и дом в тригон с Хирон в Овен в 12-и дом носи лечебна и укрепваща енергия, особено свързана с подсъзнателни модели и скрити аспекти на самите вас, които влияят на чувството ви за власт и споделени ресурси.
 • Задълбочен анализ: Този период може да подчертае необходимостта да балансирате професионалния си живот с личното си израстване. Тригонът между Марс и Хирон подкрепя изцелението на дълбоко вкоренени проблеми, които може да възпрепятстват професионалния ви напредък или способността ви да се включите пълноценно в дълбоки, трансформиращи процеси.
 • Съвети: Обърнете внимание на кариерните си цели и на това как те съответстват на личните ви ценности. Това е добър момент да направите стратегически стъпки в кариерата си. Освен това се ангажирайте с интроспективни практики като медитация или терапия, за да се справите с по-дълбоки емоционални или психологически проблеми.
РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели