Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 10-ти до 16-ти март 2024 г.

мар. 2, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица обещава небесна въртележка, която ще повлияе на Телеца по дълбок, но и нюансиран начин. Докато космосът се променя и танцува, вашият свят ще отразява движенията му, носейки вълни на промяна, размисъл и растеж.

В неделя, с Новолунието в Риби, фокусът ви е насочен навътре към сферите на духовността и подсъзнателните прозрения. Тази лунна фаза осветява вашия 11-и дом на приятелствата и мечтите, подсказвайки за раждането на нови стремежи или за укрепването на връзките в общността ви. Това е време за засаждане на семена на намерения, особено на такива, свързани с дългосрочните ви цели и системата за подкрепа около вас.

Тъй като в същия ден Меркурий навлиза в Овен, активирайки 12-ия ви дом, вие сте поканени да изследвате вътрешния си пейзаж. Този транзит насърчава интроспекцията и може да разкрие тайни или скрити силни страни. Аспектът Меркурий секстил Плутон допълнително засилва това вътрешно пътуване, като ви подтиква да се изправите срещу дълбоко вкоренени страхове или остарели вярвания и да ги трансформирате. Това е мощен момент за психологически пробив, предлагащ яснота и овластяване в области, които досега са ви се стрували трудни.

РЕКЛАМА

В понеделник, когато Луната навлезе в Овен, ще усетите едва доловима промяна към уединение и размисъл. Преходът към вашия 12-и дом задълбочава интроспективната тема, като подчертава необходимостта от почивка и презареждане на духовните ви батерии. Това е период, в който да се вслушате в интуицията си и да потърсите спокойствие далеч от шума и суетата.

Навлизането на Венера в Риби също в понеделник омекотява ръбовете на социалния ви живот, обогатявайки приятелствата и груповите връзки със съпричастност и състрадание. Вашият 11-и дом отново се активира, като този път подчертава радостта и любовта, които се откриват в колективните начинания и общите визии. Това е отлично време за съвместни проекти или за подкрепа на хуманитарни каузи, които резонират със сърцето ви.

В средата на седмицата, когато Луната се плъзга в Телец и във вашия 1-ви дом, фокусът се измества рязко към самоосъзнаването и личните желания. От сряда нататък сте по-наясно с потребностите си и с това как да ги изразявате уверено. Този транзит засилва обаянието и привлекателността ви, което го прави подходящ момент за създаване на трайни впечатления, независимо дали става въпрос за любов, приятелства или професионални среди.

РЕКЛАМА

До петък, когато Луната се премества в Близнаци и във втория ви дом на финансите и ценностите, акцентът се насочва към материалната сигурност и практичното използване на ресурсите. Това е период, в който да преразгледате бюджета си, да проучите нови възможности за доходи или просто да се отдадете на удоволствията, заради които си струва да живеете. Уменията ви за общуване по парични въпроси са особено остри, което ви позволява да преговаряте или да изяснявате ефективно финансовите си стремежи.

Pin It on Pinterest

Сподели