Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 11-17 февруари, 2024 г.

фев. 3, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Телец, седмицата от 12 до 17 февруари носи небесна симфония, която подтиква към размисъл и трансформиращо пътуване за вас. В началото на седмицата, когато Луната се плъзга в Овен, се активира вашият дванадесети дом на подсъзнанието, тайните и самонараняването. Това е време за самоанализ, в което сънищата могат да носят важни послания, а уединението се превръща в извор на яснота.

РЕКЛАМА

На 13 февруари, когато Марс навлиза във Водолей, десетият ви дом на кариерата и обществения имидж се активизира. Фокусът се измества върху професионалните ви стремежи и социалния ви статус. Насърчени сте да предприемете новаторски действия, които биха могли да реформират пътя ви към успеха. Прегърнете водолейския дух на индивидуалност в работата си; обществото ще признае уникалния ви принос. В същия ден хармоничният танц между Венера и Нептун изпълва приятелствата и стремежите ви със състрадание и идеализъм, подтиквайки ви да се свържете със съмишленици.

Денят на влюбените, белязан от прехода на Луната във вашия знак, предлага заземяващ ефект. Това е ден, в който да се отдадете на грижа за себе си и да се насладите на комфорта на собственото си присъствие. Съвпадът на Марс и Плутон на този ден засилва фокуса ви върху целите в кариерата, като слива страстта с амбицията. Възможно е да изплуват борби за власт, но те ви дават възможност да утвърдите авторитета си и да преобразите публичната си личност.

РЕКЛАМА

Секстилът на Меркурий с Хирон в средата на седмицата подсказва, че разговорите могат да се превърнат във врати за изцеление, особено по отношение на личното изразяване и самоуважението. Този аспект предлага възможност да излекувате стари рани, свързани с общуването, и да откриете своя глас в споделянето на иновативните си идеи.

Пътуването на Луната в Близнаци на 16 февруари осветява вашия втори дом на финансите и самочувствието. Любопитството към нови начини за увеличаване на доходите ви може да събуди интереса ви и ви насърчаваме да проучите разнообразни пътища за финансово израстване. Навлизането на Венера във Водолей в същия ден допълнително подчертава професионалната ви сфера, като може би ще внесе ново социално измерение в работата ви или нова вълна от вдъхновение за ролята ви в света.

РЕКЛАМА

С наближаването на края на седмицата квадратурата на Меркурий с Уран може да предизвика неочаквани промени в кариерата или в житейската ви посока. Останете адаптивни и отворени за внезапни промени; те могат да доведат до пробив в начина, по който възприемате успеха и репутацията си. Съвпадът между Венера и Плутон на 17 февруари задълбочава ангажиментите ви и може да отбележи дълбока повратна точка в професионалните ви взаимоотношения или в кариерната ви траектория.

През тази седмица, Телец, позволете на заземяващата енергия на Луната във вашия знак да балансира електрическия ток на промените в кариерата и обществения ви живот. Докато плувате във водите на трансформацията, не забравяйте, че най-дълбоките промени често идват отвътре, вкоренени в плодородната почва на вашия вътрешен свят.

Pin It on Pinterest

Сподели