Изберете страница

Телец – Седмичен хороскоп за 14 – 20 януари, 2024 г.

ян. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Телеца седмицата, започваща на 14 януари 2024 г., е период, богат на астрологични промени и подреждания, всяко от които има своето уникално влияние. Като Телец вие сте известни със своята непоколебимост и практичен подход към живота. Космическите движения през тази седмица ви приканват да насочите тези качества в различни аспекти на живота си – от личната трансформация до кариерата и взаимоотношенията.

РЕКЛАМА

неделя, 14 януари

Седмицата започва под влиянието на Луната в Риби, която хвърля нежното си сияние върху вашия 11-и дом на приятелствата, надеждите и желанията. Този транзит подхранва социалните ви връзки и обществените дейности. Това е идеалното време да се опрете на мрежата си от приятели или да се ангажирате с обществени проекти, които резонират с вашите идеали. Едновременно с това навлизането на Меркурий в Козирог насочва вниманието ви към 9-и дом на висшето образование, пътуванията и философията. Умът ви може да бъде привлечен от задълбочени теми, да търсите по-дълбоко разбиране или да планирате бъдещи пътувания, които да разширят хоризонтите ви.

Вторник, 16 януари

С навлизането на Луната в Овен се активира 12-ият ви дом на уединението и подсъзнанието. Тази фаза подтиква към интроспекция и временно оттегляне от обичайната суета. Това е време за размисъл, медитация и връзка с вътрешното ви Аз. В същия ден Слънцето в Козирог образува секстил с Нептун в Риби, като засяга вашите 9-и и 11-и дом. Този хармоничен аспект насърчава усещането за духовна връзка с вашите мечти и стремежи, особено тези, свързани с вашия социален кръг или дългосрочни цели.

РЕКЛАМА

Четвъртък, 18 януари

Навлизането на Луната в Телец бележи завръщане към зоната ви на комфорт. Тъй като тя осветява вашия 1-ви дом, фокусът ви се измества към личните желания и себеизразяването. Това е отлично време за грижа за себе си и за отдаване на дейности, които ви носят радост и комфорт. Секстилът Меркурий-Сатурн, включващ вашите 9-и и 11-и дом, предполага дисциплинирано мислене около висшите ви идеали и социалните ви връзки. Това е ден за структурирано планиране на дългосрочни цели, независимо дали те са свързани с образование, пътуване или с по-широката ви мрежа.

Петък, 19 януари

Меркурий в тригон с Юпитер на този ден е особено благоприятен аспект за вашите 9-и и 5-и дом, свързани с ученето, творчеството и романтиката. Тази конфигурация носи оптимизъм и по-широка перспектива, като отваря врати за нови възможности за обучение или задълбочаване на романтичните връзки. Въпреки това Венера в квадрат с Нептун предупреждава за идеалистични очаквания във вашия 8-ми дом на споделените ресурси и интимните отношения, както и в 11-ти дом на приятелствата. Бъдете внимателни по отношение на финансовите сделки с приятели или нереалистичните очаквания в близките партньорства.

РЕКЛАМА

Събота, 20 януари

Слънцето в съвпад с Плутон във вашия 9-и дом предвещава дълбоки промени във вашите убеждения, образователни занимания или планове за пътуване на дълги разстояния. Този мощен аспект може да доведе до значителни промени в мирогледа ви, като ви подтиква да се откажете от остарелите си убеждения и да приемете нови парадигми. Преминаването на Луната в Близнаци активира втория ви дом на финансите и ценностите, като подчертава въпроси, свързани с доходите и имуществото. Това е добър момент да помислите за разнообразяване на източниците на доходи или за преоценка на материалните си ценности. И накрая, тригонът на Марс с Лилит докосва 9-и и 5-и дом, като насърчава хармоничното съчетаване на приключенския ви дух и творческото ви себеизразяване.

Pin It on Pinterest

Сподели