Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 15-ти до 21-ви април 2024 г.

апр. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В началото на седмицата съвпадът Меркурий-Хирон в Овен сигнализира за време на дълбока интроспекция и изцеление, докосвайки вашия дванадесети дом на духовността и несъзнаваното. В понеделник може да се впуснете в сънища и вътрешни диалози, които разкриват много за най-дълбоките ви страхове и нерешени проблеми. Това е време за уединение и медитация, което ви позволява да се изправите срещу тези аспекти и да ги излекувате за личностно израстване.

Във вторник, когато Луната преминава в Лъв, фокусът ви се измества към комуникацията, осветявана от четвърти дом. Очаквайте оживен обмен на мнения със семейството и приятелите, където топлината и лоялността сияят. Този период ви насърчава да изразявате истините на сърцето си, като укрепвате връзките и може би лекувате стари рани чрез силата на сърдечните разговори.

РЕКЛАМА

Съвпадът между Меркурий и Венера в Овен в четвъртък внася нежна, успокояваща енергия във вашия дванадесети дом. Това съчетание е балсам за душата, който облекчава тревогите и засилва чувството за мир и универсална любов. Това е отлично време за творчески занимания, които ви помагат да се свържете с колективното съзнание, като например изкуство, музика или медитация.

Навлизането на Луната в Дева в четвъртък подчертава практическите въпроси, свързани с вашите финанси и самооценка, като акцентира върху петия ви дом. Този транзит ви подтиква да проучите внимателно навиците си за харчене, инвестициите и нещата, които цените най-много, като насърчава щателния подход към подобряването на финансовото ви здраве и личните ви ресурси.

РЕКЛАМА

Петъчният секстил между Марс и Юпитер, с Марс в Риби и Юпитер във вашия знак, Телец, разпалва прилив на оптимистична енергия съответно в единадесети и първи дом. Този аспект ви вдъхновява да мечтаете мащабно, особено по отношение на личните ви цели и ролята, която играете в обществото или в приятелския си кръг. Това е време за действия, които съответстват на най-високите ви стремежи и социални идеали.

Уикендът носи сложна смесица от енергии, тъй като Луната навлиза във Везни, а Слънцето прави квадратура с Плутон, засягайки шестия и деветия ви дом. Този период може да ви предизвика да намерите баланс между ежедневните си задължения и стремежа към по-широки познания или духовни истини. Възможно е да се чувствате разкъсани между земното и дълбокото, което ви подтиква да интегрирате тези аспекти за по-пълноценно съществуване.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели