Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 17-ти до 23-ти март 2024 г.

мар. 9, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Скъпи Телец, тази седмица се разгръща с поредица от небесни промени, които ви приканват да съчетаете земната си устойчивост с докосване на космическа интуиция. В началото на седмицата може да се окаже, че размишлявате върху по-дълбоките тайни на живота, подтикнати от небесната атмосфера, която насърчава интроспекцията и духовните търсения. Това е време да прегърнете непознатото и да позволите на мечтите си да ви насочат към вътрешни истини, които отдавна търсят вниманието ви.

Навлизането на Луната в Рак в началото на седмицата ви обгръща с уют, който е едновременно познат и подхранващ. Това е покана да се оттеглите в топлината на личното си убежище, може би да се отдадете на комфорта на дома или на прегръдката на семейството. Това е период за емоционално презареждане, заземяване в нещата, които ви носят усещане за сигурност и принадлежност.

С навлизането на Луната в Лъв сърцето ви може да се запали от вдъхновението, което ви подтиква да излезете в светлината на прожекторите и да споделите талантите си. Това е време да отпразнувате творчеството си, да се наслаждавате на удоволствията на живота и да позволите на вътрешното си дете да играе. Енергията е подходяща за романтика и за общуване с другите по начин, който озарява духа ви.

РЕКЛАМА

В средата на седмицата акцентът ще бъде поставен върху лечебните разговори, тъй като Меркурий се съединява с Хирон по начин, който засяга секторите от картата ви, управляващи подсъзнанието и скритото. Това е мощен момент за интроспективни размисли и оздравителни диалози, които могат да ви помогнат да се освободите от минали болки и да прегърнете необременено от тях бъдеще.

Тъй като Слънцето прави подкрепящ секстил с Плутон, очаквайте да почувствате прилив на решителност към лична трансформация. Този транзит ви дава възможност да се справите с дълбоко вкоренени проблеми, може би свързани с финансите или самооценката, като ви насърчава да отстоявате ценностите си и да търсите значима промяна.

През втората половина на седмицата Луната навлиза в Дева, подчертавайки сферата на романтиката, творчеството и удоволствието във вашата карта. Това е чудесно време да доусъвършенствате творческите си проекти, да търсите радост в детайлите и може би да се впуснете в ново романтично или артистично начинание с практически стъпки.

РЕКЛАМА

С преместването на Марс в Риби фокусът ви може да се насочи към обществото и приятелствата ви, което ще ви подтикне да се включите активно в социални кръгове или хуманитарни каузи, които вълнуват душата ви. Това е период, в който да насочите енергията си към съвместни проекти или да подкрепите приятели в техните начинания, намирайки удовлетворение във взаимовръзката на вашите взаимоотношения.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели