Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 18-24 февруари, 2024 г.

фев. 10, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

През тази трансформираща се седмица, Телец, вие сте напътствани да вплетете мечтите си в тъканта на общността, да говорите от сърце, да цените личния си свят, да преследвате амбициозно кариерните си цели и да празнувате радостите на творчеството и любовта. Приемете промените и възможностите, които се появяват, като им позволите да ви насочат към по-пълноценна връзка с другите и по-дълбоко разбиране на собствените ви стремежи и желания.

РЕКЛАМА

В началото на седмицата, започваща в понеделник, 19 февруари 2024 г., Телецът навлиза в период, богат на възможности за социална експанзия и задълбочаване на личните убеждения, тъй като Слънцето навлиза в Риби, осветявайки вашия 11-и дом на приятелствата, надеждите и мечтите.

Този транзит ви приканва да се свържете с общността си, да споделите надеждите си и да се потопите в колективни начинания. Това е време да се свържете със съмишленици, които споделят визията ви за бъдещето, и може да откриете, че гравитирате към групи или организации, които отразяват вашите идеали и стремежи.

РЕКЛАМА

Едновременно с това преместването на Луната в Рак в същия ден акцентира върху третия ви дом на комуникацията, мисълта и местната общност. Това влияние насърчава сърдечните разговори, подхранването на връзките с братя и сестри или близки роднини и ангажирането с близкото ви обкръжение. Призвани сте да изслушвате и да изразявате съпричастност, като създавате по-силни емоционални връзки чрез думите и присъствието си.

С разгръщането на седмицата до сряда, 21 февруари, с навлизането на Луната в Лъв фокусът ви се премества към вашия четвърти дом на дома, семейството и емоционалните основи. Луната в Лъв внася топлина, гордост и усет за драматизъм в личния ви живот, като ви подтиква да празнувате корените си и уюта на личното си убежище.

Това може да е идеалното време да организирате събиране у дома или просто да се отдадете на ритуали за грижа за себе си, които да направят пространството ви по-луксозно и да отразяват вътрешната ви царственост.

Съединението на Венера с Марс, което се случва в петък, 22 февруари, раздвижва водите на вашия 10-ти дом на кариерата и публичния имидж. Това мощно съчетание може да предизвика страстен стремеж към постигане на професионалните ви цели или да доведе до значимо събитие, което да подчертае постиженията и стремежите ви в очите на обществеността.

Смесването на енергиите на Венера и Марс предполага хармонично равновесие между напористост и дипломатичност в кариерата ви, което прави времето благоприятно за преговори, презентации или стартиране на нови проекти.

РЕКЛАМА

В събота, 23 февруари, с навлизането на Меркурий в знака на Рибите вашият 11-и дом придобива още по-голям акцент, като създава среда, подходяща за големи мечти и по-дълбоки връзки с вашите социални кръгове. Мислите и разговорите ви може да се насочат към бъдещето, да проучите възможностите и иновативните идеи, които могат да бъдат споделени с вашата общност. Този транзит насърчава откритостта и визионерското мислене, което го прави отлично време за мозъчни атаки и съвместни проекти.

Седмицата завършва с Пълнолуние в Дева в неделя, 24 февруари, което хвърля своята отразяваща светлина върху вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и себеизразяването. Това Пълнолуние ви приканва да прецените баланса между работата и забавлението, като ви призовава да се откажете от перфекционизма в полза на автентичността и радостта.

Това е момент, в който да отпразнувате творческите си начинания, да признаете романтичните си желания и да приемете удоволствията, заради които си струва да се живее. Насърчаваме ви да завършите творчески проекти, да изразявате открито своята привързаност и да не забравяте значението на игривостта сред отговорностите на живота.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели