Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 22-ри до 29-ти април 2024 г.

апр. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица обещава пътешествие към себепознание и подмладяване за вас, Телец, като се започне с интензивно пълнолуние в Скорпион в понеделник, което осветява вашия седми дом на партньорствата и дълбоките ангажименти. Възможно е да откриете, че динамиката на взаимоотношенията е особено силна под влияние на тази луна, която ви подтиква да се заемете с основните проблеми и да укрепите връзките си чрез честна комуникация. Това е подходящ момент за разрешаване на конфликти и задълбочаване на връзките със значими хора.
Тъй като Луната остава в Скорпион във вторник, продължете да изследвате емоционалните дълбини на взаимоотношенията си. Може да откриете тайни или скрити аспекти на партньора, които да променят гледната ви точка. Възползвайте се от тази възможност за емоционална яснота, тъй като тя ще ви помогне да укрепите отношенията си занапред.

РЕКЛАМА

В четвъртък атмосферата се разведрява от триединството на Юпитер с Лилит, което активира дванадесетия ви дом на подсъзнанието и четвъртия ви дом на дома и семейството. Този хармоничен аспект ви насърчава да изследвате вътрешния си свят и може да донесе неочаквани разкрития за миналото или семейството ви. Това е отлично време за самоанализ и изцеление на стари рани. Може да намерите покой в уединение или неочаквано взаимодействие може да ви предложи дълбоки прозрения за най-дълбоката ви същност.
С напредването на седмицата и навлизането на Луната в Стрелец в петък вашият авантюристичен дух се разпалва. Този транзит засяга вашия осми дом, като ви подтиква да изследвате тайните на живота. Независимо дали става въпрос за справяне със сложен проект, психологическо задълбочаване или управление на общи ресурси, енергията е подходяща за преодоляване на границите и откриване на скрити съкровища.

РЕКЛАМА

През уикенда, с преминаването на Луната в Козирог в събота и неделя, се активира вашият девети дом на висшето образование и пътуванията на дълги разстояния. Това е идеалното време да планирате или да предприемете пътуване, което разширява хоризонтите ви, или да се потопите в образователни занимания, които предизвикват досегашното ви разбиране за света.
Седмицата завършва с навлизането на Венера във вашия знак в понеделник, която подчертава първия ви дом на себе си и външния вид. Този транзит носи вълна от чар и привлекателност, което го прави фантастичен момент да обновите гардероба си или да се отдадете на лични грижи. Вашето очарование е в своя пик и вероятно ще привлечете другите към себе си с обновената си увереност и стил. Позволете на личните си ценности да ръководят действията ви и се насладете на хармоничната енергия, която Венера внася в личните ви начинания.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели