Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 24-ти до 30-ти март 2024 г.

мар. 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Докато седмицата се разгръща под небесния танц, скъпи Телец, пътуването ви започва в неделя с навлизането на Луната във Везни, която осветява шестия ви дом на ежедневието и благополучието. Този ден носи и хармонията на Венера в секстил с Юпитер, осветявайки вашия първи дом на Аз-а и единадесети дом на надеждите и мечтите. Очаквайте прилив на позитивизъм и чар в социалните си контакти, което прави този ден отлично време за общуване с приятели или за създаване на контакти. Вашата привлекателна аура може да привлече неочаквани възможности, така че дръжте очите си отворени за случайни срещи.

В понеделник, когато настъпва Пълнолунието във Везни, вниманието ви се фокусира върху балансирането на здравето и професионалния ви живот. Прожекторите в шестия ви дом при това светило предполагат кулминация или разкритие в ежедневието ви. Може би е време да финализирате проекти или да вземете важни решения, свързани с благосъстоянието ви. Това Пълнолуние ви насърчава да се освободите от това, което вече не служи на вашето най-високо благо, като дадете пространство за нови навици, които са в съответствие с вашето благополучие.

РЕКЛАМА

В средата на седмицата, в сряда, Луната навлиза в Скорпион, активирайки седмия ви дом на партньорствата, а Венера се противопоставя на Лилит, засягайки единадесети и пети дом. Тази конфигурация може да раздвижи дълбоки емоционални течения във вашите взаимоотношения, както романтични, така и платонични. Възможно е да се сблъскате с борба между желанието за общуване и нуждата от независимост. Стремете се към равновесие, Телец, и общувайте открито с близките си, за да преминете безпроблемно през тези води.

В четвъртък настъпва още една небесна промяна – Венера образува секстил с Уран, като отново ще се докосне до вашия първи и единадесети дом. Този аспект предизвиква стремеж към нетрадиционното в личното ви изразяване и социалния ви живот. Насърчаваме ви да прегърнете своята уникалност и да експериментирате с нови начини за общуване с общността си. Неочаквана среща или прозрение може да доведе до новаторска идея или проект.

РЕКЛАМА

Седмицата приключва в петък с пътуването на Луната в Стрелец, което хвърля светлина върху вашия осми дом на трансформацията и споделените ресурси. Този транзит ви приканва да изследвате по-дълбоки връзки и взаимни инвестиции – емоционални, финансови или духовни. Това е мощно време за самоанализ и разбиране на динамиката на даването и приемането във вашите взаимоотношения.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели