Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 27 май до 2 юни

май 19, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник Луната, навлизаща във Водолей, осветява десетия ви дом на кариерата и обществения живот, което го прави идеално време да се съсредоточите върху професионалните цели. Възприемайте новаторски подходи и търсете уникални възможности да демонстрирате уменията си. Усилията ви може да бъдат оценени от началниците, а на хоризонта може да се появи неочаквано кариерно развитие. Общуването в мрежа с колеги и колеги от бранша може да доведе до нови вълнуващи възможности.

РЕКЛАМА

Във вторник Меркурий е в секстил със Сатурн, което оказва влияние върху първия и единадесетия ви дом. Това съвпадение внася яснота и дисциплина в мислите ви, което го прави отличен ден за планиране и разработване на стратегии. Помислете за поставяне на нови лични цели или за усъвършенстване на съществуващите. Сътрудничеството и груповите проекти ще се възползват от вашия практичен подход и внимание към детайлите. Това е също така добро време да се свържете отново със стари приятели или наставници, които могат да ви предложат ценни идеи и подкрепа.

В сряда съвпадът на Марс с Хирон активира вашия дванадесети дом, насърчавайки дълбока интроспекция и изцеление. Този мощен аспект може да извади на повърхността скрити рани, предлагайки възможност за дълбоко емоционално освобождаване и трансформация. Това е идеалният ден да се занимавате с терапевтични дейности, независимо дали става въпрос за творческо изразяване, медитация или търсене на професионални насоки. Приемете уязвимостта и си позволете да се излекувате от минали рани.

РЕКЛАМА

В четвъртък, когато Луната преминава в Риби, вашият 12-и дом отново е в центъра на вниманието, което го прави идеално време за почивка и размисъл. Възможно е да се чувствате по-интуитивни и съпричастни, затова се доверете на интуицията си и обърнете внимание на сънищата си. Тази енергия благоприятства уединението и спокойните дейности, които подхранват душата ви. Практикуването на съзнателност или прекарването на време сред природата може да бъде особено подмладяващо.

В края на седмицата Луната навлиза в Овен в събота, като раздвижва вашия 1-ви дом на Аз-а и идентичността. Тази промяна носи прилив на енергия и желание да се изявите по-смело. Това е чудесен ден да започнете нови проекти или физически дейности, които ви карат да се чувствате силни. Насочете това динамично влияние към нещо продуктивно, но се пазете от импулсивност. Ентусиазмът ви ще бъде заразителен, така че не се учудвайте, ако другите ви търсят за вдъхновение.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели