Изберете страница

Телец – Хороскоп за 28 януари до 3 февруари, 2024 г.

ян. 20, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

През седмицата ви предстои да се сблъскате с редица небесни влияния, които засягат различни области от живота ви. Планетите предлагат широк спектър от преживявания – от интелектуално разширяване и задълбочаване на приятелствата до себеизразяване и динамика на взаимоотношенията. Приемете тази седмица като възможност да изследвате нови идеи, да насърчите значими връзки и да изразите истинската си същност във всички области на живота. С естествената си устойчивост и практичност сте добре подготвени да се възползвате максимално от тези разнообразни енергии и да израствате от всяко преживяване.

РЕКЛАМА

Седмицата започва в неделя, 28 януари, с Меркурий, който образува тригон с Уран. Този аспект активира вашия 9-и дом на висшето образование и философията, като ви насърчава да разширите хоризонтите си и да приемете нови идеи. Може да се окажете привлечени от нетрадиционни теми или вдъхновени да научите нещо необичайно. В същия ден Венера прави секстил със Сатурн, като оказва влияние върху вашия 9-и дом на висшето образование и 11-и дом на приятелствата. Това съчетание внася усещане за сериозност и ангажираност във вашите приятелства и групови асоциации. Това е време за укрепване на дълбоки връзки и може би дори за създаване на нови с хора, които споделят вашите идеали и убеждения.

В понеделник, 29 януари, Венера прави тригон с Юпитер, като оказва влияние върху вашия 1-ви дом на Аз-а и 5-и дом на удоволствието. Този хармоничен аспект засилва естествения ви чар и привлекателност, което го прави идеално време за социални дейности и романтични търсения. Чувството ви за радост и творчество е засилено, така че се отдайте на дейности, които ви носят щастие. В същия ден Марс прави тригон с Уран, стимулирайки вашия 9-и дом на висшето образование и добавяйки допълнителен тласък на енергия и ентусиазъм в стремежа ви към знания и приключения. Бъдете отворени към спонтанни възможности за пътуване или обучение.

РЕКЛАМА

Във вторник, 30 януари, Луната навлиза във Везни, което оказва влияние върху вашия 6-ти дом на ежедневната работа и здравето. Този транзит насърчава балансирания подход към ежедневните ви занимания и здравословните ви навици. Съсредоточете се върху създаването на хармония в работната си среда и обърнете внимание на благосъстоянието си. Това е добър момент да започнете нов здравен режим или да внесете повече равновесие в баланса между работата и личния си живот.

С навлизането на Луната в Скорпион в четвъртък, 1 февруари, вниманието ви се насочва към 7-и дом на партньорствата. Този период е свързан със задълбочаване на връзките и изследване на динамиката на най-близките ви отношения. Независимо дали става въпрос за бизнес партньорство или за лично такова, това е време за задълбочена емоционална ангажираност и разбиране на подводните течения на взаимодействията ви.

РЕКЛАМА

В петък, 2 февруари, Меркурий прави секстил с Нептун, който въздейства върху вашия 11-и дом на приятелствата и 10-и дом на кариерата. Този аспект засилва способността ви да общувате с емпатия и интуиция, особено в професионалния ви живот и в социалните ви кръгове. Това е чудесно време за създаване на контакти или за съвместни проекти, които изискват съчетание от въображение и практичност.

Седмицата завършва в събота, 3 февруари, с тригон на Венера с Лилит, който влияе на вашия 1-ви дом на Аз-а и 5-и дом на удоволствието. Този аспект ви приканва да изследвате по-неконвенционалните аспекти на личността си и да се изразявате по-свободно в романтичните и творческите си занимания. Прегърнете своята индивидуалност и не се страхувайте да се откроявате.

Pin It on Pinterest

Сподели