Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 3-ти до 9-ти март 2024 г.

фев. 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Телец, предстоящата седмица е килим, изтъкан от нишки космическа енергия, като всяко планетарно подреждане вплита своя модел в тъканта на живота ви. Небесният балет започва в неделя с опозицията на Меркурий към Лилит, която хвърля светлината на прожекторите върху единадесетия ви дом на приятелствата и бъдещите стремежи. Този аспект ви предизвиква да се замислите за баланса между вашите идеали и реалностите в социалния ви кръг. Възможно е да разкрие напрежението между това, което желаете в отношенията си с другите, и истините, които трябва да бъдат признати, за да цари хармония.

РЕКЛАМА

С навлизането на Луната в Риби в понеделник единадесетият ви дом е допълнително подчертан, подхранвайки вашите мечти и колективния дух, който ви свързва с другите. Това е ден, в който да се потопите дълбоко във връзките си с общността, изследвайки как тези връзки подкрепят вашето израстване и какво можете да допринесете в замяна. Едновременният секстил между Меркурий и Уран наелектризира вашия дванадесети дом на подсъзнанието, предлагайки внезапни проблясъци на прозрение или неочаквани разкрития, които могат да променят гледната ви точка към минали събития или скрити емоции. Бъдете отворени към тези откровения; те са ключът към освобождаването от стари цикли.

В сряда се получава хармоничен секстил между Марс и Хирон, който активира вашия десети дом на кариерата и общественото положение. Този аспект предлага лечебни енергии, които могат да заздравят всякакви професионални рани или несигурност, като ви дават възможност да се утвърждавате смело в кариерата си. Това е време, в което да прегърнете амбициите си, като осъзнаете, че уязвимостта може да бъде по-скоро сила, отколкото слабост.

РЕКЛАМА

Опозицията на Слънцето с Лилит в четвъртък ви подтиква да намерите баланс между професионалните си задължения и личния си живот, като особено силно въздейства на петия ви дом на творчеството и романтиката. Този ден може да подчертае конфликтите между преследването на страстите ви и изпълнението на задълженията ви. Помнете, Телец, че истинското удовлетворение често се крие в хармонията между радостта и задълженията. Навлизането на Луната във Водолей измества фокуса ви към десети дом, като акцентира върху кариерата и обществените роли и ви напомня за новаторските подходи, които можете да предприемете, за да постигнете амбициите си.

Петъчният съвпад на Меркурий и Нептун във вашия единадесети дом обвива стремежите ви в мъгла от мечти и интуиция. Визията ви за бъдещето може да изглежда по-ярка, но и неуловима; това е ден, в който да уловите тези мечти чрез творческо изразяване, било то в изкуството, музиката или писането, като позволите на подсъзнателните си желания да направляват пътя ви напред.

РЕКЛАМА

Кулминацията на седмицата е в събота, когато Слънцето прави секстил с Уран и внася ободряващ тласък във вашия дванадесети дом. Този аспект предизвиква пробиви в личното израстване и духовно пробуждане, като ви насърчава да се освободите от наложените от самите вас ограничения. Завръщането на Луната в Риби задълбочава емоционалните ви връзки в рамките на вашата общност, размишлявайки върху връзките, които ви свързват, и колективните мечти, които споделяте.

Pin It on Pinterest

Сподели